Αρκετές αναφορές υποστηρίζουν ότι η Xiaomi θα πραγματοποιήσει launch event αυτόν τον μήνα για να ανακοινώσει το Xiaomi 14 Ultra για την κινεζική αγορά. Στην ίδια εκδήλωση αναμένεται και η άφιξη ενός νέου tablet. Αν και υπήρξε αβεβαιότητα σχετικά με το αν αυτό το tablet θα ανήκει στη σειρά Pad 6, ή σε μια πιθανή σειρά Pad 7, μια εικόνα που φέρεται να βρέθηκε στην παγκόσμια ιστοσελίδα της Xiaomi υποδηλώνει ότι το επερχόμενο tablet θα ονομάζεται Pad 6s Pro.

Η εικόνα του Pad 6s Pro αποκαλύπτει ότι ακολουθεί τη σχεδιαστική γλώσσα από την υπάρχουσα σειρά Pad 6 που περιλαμβάνει το Pad 6, το Pad 6 Pro και το Pad 6 Max. Αναφορές έχουν υποστηρίξει ότι το Pad 6s Pro έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται με το επερχόμενο αυτοκίνητο της Xiaomi, το SU7. Με ενσωματωμένο HyperOS, η συσκευή αναμένεται να προσφέρει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με το SU7.

Xiaomi Pad 6S Pro Specs Design More

Η εικόνα αποκαλύπτει επίσης ότι το Xiaomi Pad 6s Pro θα διαθέτει οθόνη 12.4 ιντσών. Σύμφωνα με τις διαρροές, θα είναι ένα πάνελ LCD με ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Το tablet αναμένεται να διαθέτει το chipset Snapdragon 8 Gen 2. Ενώ δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το μέγεθος της μπαταρίας, είναι πιθανό το tablet να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 120W.

Δεδομένου ότι το Pad 6S ανήκει στη σειρά Pad 6, το tablet ενδέχεται να κληρονομήσει πολλές από τις προδιαγραφές του από το υπάρχον Pad 6 Pro / Pad 6 Max. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό το Pad 6S Pro να διαθέτει σύστημα διπλής κάμερας 50MP + 2MP στο πίσω μέρος, εμπρόσθια κάμερα 20MP, μπαταρία 10.000mAh και διάταξη τεσσάρων ηχείων.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με την τιμή ή τις αγορές που θα είναι διαθέσιμο το Xiaomi Pad 6s Pro. Όσον αφορά το λανσάρισμα, φαίνεται ότι το tablet μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του στις 22 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.