Βλέπουμε τα Oppo Reno 8 T series να απασχολούν τους leakers και tipsters τις τελευταίες ημέρες, αλλά τώρα η εταιρεία ξεκίνησε να δημοσιεύει teasers και αποκαλύπτει διάφορες πληροφορίες και το design των τηλεφώνων της σειράς.

Σύμφωνα με τις αφίσες τις εταιρείας, τα Reno 8 T έχουν διαφορετικό design στο module και ξεχωριστές πλάτες. Το ένα, πιθανότητα το Pro, έχει οβάλ module με δύο κυκλικά στοιχεία που περιέχουν τους φακούς.

Το Oppo Reno 8 T Pro φαίνεται να έχει έναν μεγάλο φακό στον πάνω κύκλο και τρεις στον κάτω κύκλο μαζί με το LED flash. Το module βρίσκεται σε ένα μεγαλύτερο στοιχείο που έχει χαραχθεί στην πλάτη.

Από την άλλη, το απλό μοντέλο ακολουθεί το ίδιο design, αλλά έχει δύο χωριστούς κύκλους αντί για ένα ενιαίο οβάλ module. Επιπλέον, αν και φαίνεται να έχει τον ίδιο πάνω φακό, στον κάτω κύκλο έχει δύο φακούς αντί για τρεις.

Τα μοντέλα της σειράς θα είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα με διαφορετικό υλικό. Στο υλικό που δημοσιεύει η εταιρεία βλέπουμε να υπάρχει μία μαύρη έκδοση με μεταλλική υφή και μία πορτοκαλί με vegan leather.

Τέλος, τα Oppo Reno 8 T series θα κυκλοφορήσουν σε μία έκδοση με ιριδίζουσα πλάτη που αλλάζει χρώμα, ενώ στον πάνω κύκλο έχουν ring light για καλύτερο φωτισμό στη λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.