Στον απόηχο των περσινών εξελίξεων, η Motorola είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει δύο νέα αναδιπλούμενα smartphones τις επόμενες εβδομάδες, παρουσιάζοντάς τα με διαφορετικά ονόματα σε διάφορες περιοχές. Τα επερχόμενα μοντέλα, το Motorola Razr 50 (γνωστό και ως Razr 2024) και το Razr 50 Ultra (Razr+ 2024), υπόσχονται σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με τους προκατόχους τους.

Motorola Razr 50 Ultra Leaks

Το περσινό Razr (2023) συγκέντρωσε την προσοχή για την προσιτή τιμή και τις δυνατότητές του, αλλά παρεμποδίστηκε από τη μικρή οθόνη κάλυψης 1.5 ιντσών. Φέτος, η Motorola σκοπεύει να το διορθώσει αυτό με μια σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη 3.6 ιντσών στο Razr 50, που ανταγωνίζεται αυτή του Razr 40 Ultra. Αυτή η αναβάθμιση υποστηρίζεται από διάφορες πηγές που λένε ότι η οθόνη θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Τόσο το Motorola Razr 50 όσο και το Razr 50 Ultra θα διαθέτουν κύρια οθόνη OLED 6.9 ιντσών με ανάλυση 2640 x 1080 pixels. Ενώ ο ρυθμός ανανέωσης αναμένεται να είναι 120Hz. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε υψηλότερους ρυθμούς, για παράδειγμα 144Hz που είδαμε στο Razr 40 και Razr 40 Ultra.

Motorola Razr 50 Ultra Leaks

Τα Razr 50 θα κάνουν το ντεμπούτο τους σε δύο χρώματα: ένα σκούρο πράσινο και ένα κομψό χρυσό, με δυνατότητα για επιπλέον χρώματα βάσει των τάσεων του παρελθόντος. Αυτά τα μοντέλα στοχεύουν να εξισορροπήσουν την αισθητική γοητεία με τις πρακτικές αναβαθμίσεις.

Μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ του Motorola Razr 50 και του Ultra θα είναι το SoC. Το Razr 50 αναμένεται να διαθέτει τον MediaTek Dimensity 7300X, έναν επεξεργαστή μεσαίας κατηγορίας που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Αντίθετα, το Razr 50 Ultra θα διαθέτει πιθανότατα το ισχυρότερο chipset Snapdragon 8s Gen 3. Το Razr 50 θα έρθει με 8GB RAM και επιλογή για 256GB αποθηκευτικού χώρου, διπλασιάζοντας τον βασικό αποθηκευτικό χώρο του προκατόχου του.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το Razr 50 παραμένει σταθερή στα 4.200mAh, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη αυτονομία. Από πλευράς κάμερας, το Razr 50 θα μεταβεί από το διπλό σύστημα αισθητήρων 64MP και 13MP σε αισθητήρες 50MP και 13MP. Παρά το γεγονός ότι φαίνεται ως υποβάθμιση σε megapixel, αναμένονται βελτιώσεις στις πραγματικές επιδόσεις.

Εάν το αναβαθμισμένο Motorola Razr 50 Ultra διατηρήσει την τιμή του Razr 40 Ultra, το Razr 50 θα μπορούσε να είναι VFM, ξεκινώντας ενδεχομένως από 700 δολάρια στις ΗΠΑ για το μοντέλο 256GB. Τα επερχόμενα foldable smartphones της Motorola πρόκειται να προσφέρουν σημαντικές βελτιώσεις, τοποθετώντας τα ως συναρπαστικές επιλογές στην ανταγωνιστική αγορά των αναδιπλούμενων έξυπνων τηλεφώνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.