Η Apple φημολογείται ότι σχεδιάζει μια ανανέωση του Apple Watch για τη δέκατη επέτειο της συσκευής και το 91mobiles ισχυρίζεται ότι έχει προμηθευτεί CAD αυτού που θα μπορούσε να είναι το “Apple Watch X”, ή τα Apple Watch Series 10, από γνώστες της βιομηχανίας.

Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι οι απεικονίσεις είναι ενός “μεγαλύτερου” μοντέλου που διαθέτει οθόνη 2 ιντσών. Το σημερινό Apple Watch Series 9 έχει οθόνη 1,7 ιντσών, ενώ το Apple Watch Ultra έχει μέγεθος οθόνης 1,93 ιντσών, οπότε αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη οθόνη σε Apple Watch μέχρι στιγμής.

Τούτου λεχθέντος, οι διαστάσεις του Apple Watch Series 10 / X λέγεται ότι θα είναι περίπου 46 x 39,7 x 11,6 χιλιοστά, γεγονός που θα το καθιστούσε συνολικά μεγαλύτερο από τα Series 9 αλλά μικρότερο από το Ultra. Κατά τα άλλα, οι απεικονίσεις υποδηλώνουν έναν σχεδιασμό παρόμοιο με τα Series 9, με Digital Crown, πλευρικό κουμπί και τετράγωνη οθόνη.

Ο Mark Gurman του Bloomberg δήλωσε ότι ένα σημαντικά αναβαθμισμένο “Apple Watch X” θα κυκλοφορήσει είτε το 2024, είτε το 2025, για να σηματοδοτήσει τη δέκατη επέτειο της συσκευής, οπότε αυτή θα μπορούσε να είναι η επετειακή συσκευή, ή θα μπορούσε να είναι τα Apple Watch Series 10. Το αρχικό Apple Watch ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 και κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015.

Ο Gurman δήλωσε επίσης ότι το “Apple Watch X” θα είναι εξοπλισμένο με λεπτότερη κάσα. Ο δημοσιογράφος του Bloomberg είπε επιπλέον ότι θα διαθέτει ενδεχομένως ένα σύστημα μαγνητικής σύνδεσης για τα λουράκια, αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις γι’ αυτό στα renders.

Ο αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, από την άλλη, ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι τα Apple Watch Series 10 θα είναι λεπτότερα και θα έχουν μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης από τα προηγούμενα μοντέλα. Ο Kuo δήλωσε ότι οι επιλογές μεγέθους οθόνης στο Apple Watch της επόμενης γενιάς θα αυξηθούν από 41mm σε 45mm και από 45mm σε 49mm, ενώ θα έχουν λεπτότερο σχεδιασμό. Για λόγους αναφοράς, το Apple Watch Ultra έχει περίβλημα 49 χιλιοστών.

Δεν είναι σαφές σε αυτό το σημείο αν τα CAD είναι ακριβή, αλλά όπως και να έχει η Apple συνήθως λανσάρει νέα μοντέλα Apple Watch γύρω στον Σεπτέμβριο μαζί με την νεότερα iPhone. Λέγεται ότι η Apple σχεδιάζει να ενσωματώσει φέτος την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης, με τα Apple Watch Series 10 να είναι σε θέση να ανιχνεύουν την υπέρταση, ενώ η ανίχνευση υπνικής άπνοιας λέγεται επίσης ότι θα είναι διαθέσιμη στα νέα μοντέλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.