Η Google κυκλοφόρησε την τελευταία Beta του Android 12 την προηγούμενη εβδομάδα και ο Mishaal Rahman του XDA Developers ανακάλυψε λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του Android Open Source Project (AOSP).

Σύμφωνα τα στοιχεία που βρήκε ο Rahman στον πηγαίο κώδικα της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού της Google, η εταιρεία θα δημοσιεύσει το AOSP στις 4 Οκτωβρίου. Με βάση τη στρατηγική της εταιρείας τα παλαιότερα χρόνια, την ημέρα που κυκλοφορεί το AOSP βγαίνει και η πρώτη stable έκδοση του λειτουργικού για τα Pixel.

Από εκεί και πέρα, μόλις η Google κυκλοφορήσει το AOSP του Android 12, οι OEMs, όπως η Samsung, η Xiaomi, και άλλες, θα ξεκινήσουν την εφαρμογή του OS στις δικές τους ROM και να προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα προς την κυκλοφορία τους για τα συμβατά smartphones.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.