Το έχουμε πει αρκετές φορές, όσον αφορά τα Samsung Galaxy S22 το μόνο που δεν ξέρουμε πλέον είναι οι τιμές τους. Αν και έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες, δεν μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι. Όσο πλησιάζουμε όμως στο λανσάρισμα, οι πηγές δίνουν πιο σίγουρες πληροφορίες για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τα επερχόμενα flagship smartphones.

Στα νεότερα, ένας insider με το όνομα “TheGalox” αποκάλυψε τις τιμές και των τριών μοντέλων. Σύμφωνα με την πηγή, το βασικό μοντέλο θα κοστίζει 799 δολάρια, το Plus ή Pro θα είναι στα 999 δολάρια, και το Ultra στα 1.199 δολάρια.

Οι τιμές αυξάνονται κατά 50 δολάρια για την λίγο μεγαλύτερη έκδοση και η μεγάλη έκδοση του Samsung Galaxy S22 Ultra θα κοστίζει 100 δολάρια παραπάνω – από τις αρχικές τιμές. Κάπως έτσι το βασικό θα φτάνει τα 849 δολάρια, το Plus ή Pro τα 1.049 δολάρια, και το Ultra θα αγγίζει τα 1.299 δολάρια.

Στην Ελλάδα περιμένουμε να έρθουν με ίδιες τιμές, αλλά σε ευρώ, δηλαδή, μέχρι 849 ευρώ το βασικό, έως 1.049 ευρώ το Plus ή Pro, και το Ultra θα αγγίζει τα 1.299 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φταίω εγώ τώρα αν από σαμσουγκ πάω xiaomi ελπίζω κάποια στιγμή να βάλουν νερό στο κρασί τους κρίμα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.