Η OnePlus νιώθει Xiaomi, Oppo, ή vivo, στην τοποθεσία Σεντσέν της Κίνας. Τι εννοώ; Δώσε μου ένα λεπτό και θα καταλάβεις. Οι τρεις εταιρείες που ανέφερα δημιούργησαν brand τα οποία μετέτρεψαν σε εταιρείες, η Xiaomi με τα Redmi και Poco, η Oppo με τα Realme, και η vivo με τα iQOO που μπορεί να μην τα έχουμε στην Ελλάδα, αλλά πλησιάζει η στιγμή της εισόδου τους στην αγορά.

Τη σχέση έχουν όλα αυτά με την OnePlus; Πρώτο κοινό στοιχείο, με τις δύο που ανέφερα, ανήκει στην BBK Electronics. Δεύτερο στοιχείο, άτυπα αποτελεί sub-brand της Oppo εδώ και καιρό. Τρίτο στοιχείο; Σύντομα παίζει να δούμε τα Nord να μην αποτελούν απλά brand της κινέζικης εταιρείας, αλλά ξεχωριστή εταιρεία με δική της δραστηριότητα σε πολλές χώρες και ειδικά την Ινδία.

Σύμφωνα με το The Mobile Indian, το οποίο επικαλείται πηγές από τη βιομηχανία, η OnePlus ετοιμάζεται να μετατρέψει το Nord σε ξεχωριστή εταιρεία, με τη σχέση των δύο εταιρειών να μένει άγνωστη. Όμως, αναμένεται οι συσκευές της Nord να κυκλοφορούν με το label “from OnePlus” ή “a OnePlus brand”. Μάλλον θέλει να ανεβάσει τιμές και δεν μπορεί όσο τα κυκλοφορεί ως τις “οικονομικές” προτάσεις της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.