Σύμφωνα με ένα νέο report της εφημερίδας The Elec, η LG Display θα αυξήσει το μερίδιό της στην παραγωγή LTPO OLED panel στη σειρά iPhone 15 Pro series. Η LG μάλιστα, έχει επεκτείνει την δυναμικότητα παραγωγής LTPO OLED οθονών για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη μεγαλύτερη ζήτηση των φετινών iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

Πρόκειται για ιδιαίτερα άσχημα νέα για τη Samsung η οποία ήταν ο προμηθευτής για το 70% όλων των OLED panels της περασμένης χρονιάς στη σειρά iPhone 14 Pro series. Αξίζει να σημειωθεί ότι η LG είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με την παραγωγή τη προηγούμενη χρονιά που οδήγησε σε καθυστερήσεις για το iPhone 14 Pro Max.

Φυσικά, επωφελήθηκε η Samsung η οποία ήρθε και ανέλαβε πρόσθετες παραγγελίες σε σχέση με την LG εξαιτίας του υψηλότερου κόστους και της επείγουσας κατάστασης. Στο χώρο των τηλεοράσεων τόσο η LG όσο και η Samsung πρόσφατα ήρθαν σε συμφωνία με την LG να προμηθεύει OLED panels τις OLED τηλεοράσεις ων 77 και 83 ιντσών της Samsung από το 2024 και 2026.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.