To Microsoft Office είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές αυτή τη στιγμή, που έχει αναδειχθεί ικανό να κερδίσεις τον ανταγωνισμό, και να αποτελέσει το λογισμικό επιλογής για έσένα. Το Office 2021 είναι διαθέσιμο εδώ και πολλά χρόνια και πραγματικά υπάρχουν πολλά μέρη να το αγοράσεις, ενώ μάλιστα κυκλοφορούν και ορισμένες εναλλακτικές λύσεις εντελώς δωρεάν. Μεταξύ του πλήθους των επιλογών που έχεις, ορισμένες εφαρμογές μπορεί να αποδειχθούν επιβλαβείς και έτσι ένα μεγάλο μέρος των χρηστών αναρωτιέται, από που μπορεί να αγοράσει γνήσιο και φθηνό λογισμικό Microsoft Office.

Μα φυσικά στην Godeal24’s Christmas Sale όπου με πολύ χαμηλές τιμές μπορείς να γίνεεις κάτοχος της τελευταίας και πιο πρόσφατης έκδοσης του Office. Πιο συγκεκριμένα μπορείς να αγοράσεις το Office 2021 Pro έναντι 24.52 ευρώ και δεν θα έχεις να ανησυχείς για προβλήματα. Αν μάλιστα, θέλεις να αγοράσεις περισσότερες από μια άδειες, τότε το Office 2021 Pro το κόστος κατεβαίνει σε μόλις 13.05€/PC! Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς θα χρειαστεί να κατεβάσεις το Office από το επίσημο site της Microsoft, και έπειτα να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό που έλαβες για να ενεργοποιήσεις την γνωστή σουίτα εφαρμογών γραφείου Office!

Genuine MS Office 2021 από 13.05€

 

Limited Time Sale: Genuine Windows 10 Pro από 6.12€!

 

MS Office for MAC

 

62% έκπτωση σε Bundles και πλήθος άλλων MS Office (κωδικός κουπονιού “SGO62“)

>>> Get More

 

Ως 50% έκπτωση σε περισσότερες εκδόσεις Windows! (κωδικός κουπονιού ” SGO50“)

>>> Get More

 

More Computer Tools: Best Price, Best Products!

Get More Tools>>>

 

Tools for MAC

Get More Tools>>>

 Το Godeal24 είναι ένας reseller Microsoft licenses και άλλου είδους λογισμικού επιτρέποντάς σου να αγοράσεις Windows OS και MS Office σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, όπως και προιόντα της σειράς IOBIT series, Ashampoo software, Disk Drill και πολλά ακόμη. Οι άδειες είναι 100% αυθεντικές και νόμιμες. Η Godeal24 γνωρίζει το “ιστορικό” κάθε άδειας που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες που μπορούν να αγοραστούν στο Godeal24 είναι εφ όρου ζωής, δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς: το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft για όλη τη διάρκεια ζωής του.

 

 

Πως πληρώνεις;

  • Πηγαίνουμε στη σελίδα πληρωμών, πιέζουμε, continue as a guest (ή δημιουργείς λογαριασμό), και στη συνέχεια συμπληρώνεις τις πληροφορίες πληρωμής στην ενότητα”Billing Information”.

godeal24 pay 1

  • Επιλέγουμε”CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και στη συνέχεια “Continue”.

godeal24

Ελέγχουμε την παραγγελία και πιέζουμε “Place Order”.

godeal24

Τέλος σε αυτή τη σελίδα πιέζουμε “Choose payment methods”.

godeal pay 4

Τέλος μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Paypal για να ολοκληρώσεις την πληρωμή.

godeal 24

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως “εξαιρετική” στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%,. Η digital και πλήρως αυτοματοποιημένη παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Το Godeal24 υπόσχεται 24/7 τεχνική υποστήριξη και lifetime after-sales service και ότι θα μπορείς να χρησιμοποιείς το λογισμικό χωρίς προβλήματα.

Επικοινωνήστε με την Godeal24: [email protected]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.