Δεν γνωρίζουμε για εσάς, αλλά το επερχόμενο smartphone της LG μας έχει εντυπωσιάσει. Και σήμερα, μια σειρά νέων φωτογραφιών, προσφέρει μια πολύ καλύτερη ματιά στην επόμενη συσκευή της LG, τοποθετημένο δίπλα σε ένα Samsung Galaxy Note 20. Η άστοχη γωνία των φωτογραφιών βέβαια, μας δυσκολεύει κάπως να κρίνουμε τις διαστάσεις του.  Σε κάθε περίπτωση πάντως, το LG Wing εμφανίζεται να είναι κάπως πιο ψηλό σε σχέση με το Note 20. Δεν γνωρίζουμε το aspect ratio πάντως δεν φαίνεται τόσο διαφορετικό. Τα bezels φαίνονται όμως λίγο πιο μεγάλα.

Πριν κάνουμε μια σύντομη αναφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά που ήδη γνωρίζουμε να αναφέρουμε ότι η πηγή της φωτογραφίας επισημαίνει ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει ένα exclusive UI, που παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με μια smart TV.  Κάτι τέτοιο ήδη το γνωρίζουμε από προηγούμενες φήμες, ωστόσο στις νέες φωτογραφίες βλέπουμε τις 3D συντομεύσεις σε στυλ carousel . Δεν γνωρίζουμε γιατί η LG επέλεξε να το περιλάβει ή τι ρόλο διαδραματίζει στη πράξη. Ωστόσο μια ενδιαφέρουσα υποσημείωση είναι ότι η δευτερεύουσα οθόνη φαίνεται να είναι εντελώς ανεξάρτητη από την πρώτη, όσο αυτό το special UI είναι ενεργό.

Η δευτερεύουσα οθόνη θα είναι των 4 ιντσών, στο εσωτερικό της συσκευής θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον Snapdragon 765G, με 8GB RAM. Αν και η τιμή δεν είναι γνωστή, οι πρώτες πληροφορίες το θέλουν αυτή να ξεπερνά τα 1400/1600 ευρώ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.