Με περίπου δυο εβδομάδες να έχουν μείνει το επόμενο Unpacked event, ο Roland Quandt και ο Evan Blass δημοσιεύουν τα πρώτα press renders που δείχνουν το επόμενο αναδιπλούμενο smartphone, το Galazy Z flip. Η εν λόγω premium συσκευή διαθέτει οθόνη 6.7 ιντσών Infinity Flex η οποία μπορεί να διπλωθεί στη μέση. Συνοδεύεται από μια selfie κάμερα στη μέση και bezels για να προστατευθεί καλύτερα η οθόνη.

Μιλώντας για προστασία, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Samsung έχει προσθέσει μικρά τμήματα γόμωσης στις κάτω γωνίες. Το πάνω μισό του οπίσθιου μέρους στεγάζει ένα setup διπλής κάμερας στη γωνία, το οποίο περιλαμβάνει μια 12MP κύρια κάμερα και μια των 12MP ultra wide, οι οποίες μάλλον αποτελούν δάνειο από το επερχόμενο Samsung Galaxy S20.

Ένα LED flash τοποθετείται δίπλα στο module και ακριβώς δίπλα βρίσκεται μια οθόνη 1.06 ιντσών AMOLED οθόνη. Η δευτερεύουσα οθόνη υποστηρίζει always on τεχνολογία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή ειδοποιήσεων και άλλων χρήσιμων πληροφοριών όπως ημερομηνία, ώρα και την κατάσταση του καιρού. Για όσους αναρωτιούνται για το μέγεθος, το Galaxy Z flip έχει μέγεθος 167.9 x 73.6 x 7.2mm όταν είναι ανοιχτή και 87.4 x 73.6 x 17.3mm όταν είναι κλειστή.

Η συσκευή φαίνεται ότι θα εξοπλιστεί με τον  μεντεσέ του Samsung Galaxy Fold. Επιτρέπει το άνοιγμα της συσκευής μεταξύ 60 και 110 μοίρες. Στο εσωτερικό του θα τοποθετηθεί Snapdragon 855+, με 8GB RAM και 256GB storage. Επιπλέον, θα βρεις το Android 10 μαζί με το One Ui 2.1, μια μικρή μπαταρία των 3.300 mAh με υποστήριξη 15w fast charging και 9w ασύρματη φόρτιση.

Το Samsung Galaxy Z flip θα ανακοινωθεί στις 11 Φεβρουαρίου, μαζί με τα Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra και Galaxy Buds+. Η τιμή ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά αναμένεται να φθάσει τα 1.400 – 1.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.