Η HP ανακοίνωσε πριν από λίγες μόλις ημέρες μια νέα συνδρομητική υπηρεσία η οποία αποκαλείται HP All In Plan και η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ενοικιάσουν τον εκτυπωτή και αυτόματα να λάβουν μελάνια έναντι ενός μηνιαίου τιμήματος.  Με την υπηρεσία, η HP υπόσχεται ότι οι χρήστες θα διευκολυνθούν ιδιαίτερα στην εργασία τους καθώς θα τους διατίθεται το hardware και φυσικά και τα μελάνια που θα χρειαστούν.

Η πιο τούμπανη οθόνη της Xiaomi στη πιο χαμηλή τιμή της αγοράς στην Ελλάδα μέσω skroutz

Το πρόγραμμα αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει τρία μοντέλα εκτυπωτών, τον HP Envy, τον HP Envy Inspire και τον HP OfficeJet Pro με το κόστος να κυμαίνεται μεταξύ 6.99 δολάρια ως και τα 12.99 δολάρια. Μάλιστα, οι συνδρομητές της υπηρεσίας καλούνται να επιλέξουν και τις σελίδες που θα εκτυπώσουν με τις τιμές να ξεφεύγουν για περισσότερες σελίδες.

  • 20 σελίδες για 6.99 δολάρια
  • 50 σελίδες για 8.99 δολάρια
  • 100 σελίδες για 10.99 δολάρια
  • 300 σελίδες για 16.99 δολάρια

Αν οι συνδρομητές περάσουν το όριο αυτό, η HP θα σε χρεώσει 1 δολάριο για κάθε πρόσθετες 10 με 15 σελίδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αισθητήρες εντός των μελανιών θα επικοινωνούν αυτόματα με την HP για να σου αποστείλει καινούργια μελάνια χωρίς πρόσθετο κόστος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.