Το Facebook γνωρίζει ήδη πολλά για εμάς και πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι θα το γνωρίζετε ήδη. Κάθε μήνυμα ή αρχείο που στέλνουμε με τη χρήση κάποιας εφαρμογής του, όλες οι λίστες επαφών, όλες οι τοποθεσίες από τις οποίες συνδεθήκαμε, όλα τα δεδομένα που συνδέονται με τα apps που έχεις συνδέσει με τον λογαριασμό σου στο facebook, ο σεξουαλικός προσανατολισμό σου, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις, τα πάντα βρίσκονται στα χέρια τους.

Η εταιρεία πρόσφατα αιτήθηκε την κατοχύρωση πατέντας για μια λειτουργία η οποία θα προβλέπει το μέλλον σου. Με τη χρήση των online δεδομένων σου, η πατέντα του Facebook εξηγεί ότι θα μπορεί να σου πει πότε περίπου θα αποφοιτήσεις, πότε θα αρραβωνιαστείς, παντρευτείς ή πάρεις διαζύγιο, πότε θα γεννήσεις και ίσως πότε θα πεθάνεις.

Με τη χρήση μηχανικής μάθησης και με το processing όλων των δεδομένων που έχει για εμάς θα μπορεί να μας πει το μέλλον μας, αν τελικά το χαρακτηριστικό πάρει το πράσινο φως. Και αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τι φαντάζεται ότι μπορεί να κάνει η διοίκηση των Big Techs, με τη χρήση των προσωπικών μας δεδομένων.

Το Samsung One UI 6.1 κάνει το ντεμπούτο σε αυτές τις 9 πρώτες συσκευές

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.