Παρά το γεγονός ότι το 5G δεν συνδέεται με καρκίνο ή κάποια άλλη επιβλαβή επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό, οι συνωμοσιολόγοι (που πολλές φορές αυτοαποκαλούνται και επιστήμονες τρομάρα τους) το έχουν φθάσει σε άλλο επίπεδο, συνδέοντας το 5G με τον Covid 19. Και φυσικά, όλα αυτά, οδήγησαν κάποιους στη Βρετανία να κάψουν πύργους κινητής, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των μηχανικών που εργάζονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Συγκεκριμένα, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ένας πύργος κινητής ύψους 20 μέτρων τυλίχθηκε στις φλόγες στο Birmingham και ένα video του γεγονότος αυτού διαμοιράστηκε σε επτά συνολικά anti 5G groups του Facebook, πριν τελικά τα κατεβάσουν. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, αλλά μηχανικοί της ΕΕ (πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου), αναφέρουν ότι πρόκειται για έργο εμπρηστών. Κάτι παρόμοιο συνέβη και σε μια άλλη περιοχή, αυτή τη φορά στο Merseyside.

Χιλιάδες εργαζόμενοι, νοσοκομεία, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βασίζονται σε αυτές τις υποδομές, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες της πανδημίας για να υπηρετήσουν τον πολίτη και η καταστροφή τους συνιστά ένα σημαντικό εμπόδιο στις προσπάθειές τους. Και το παράλογο, εργαζόμενοι παρενοχλούνται όταν εγκατασταθούν καλώδια οπτικών ινών που δεν έχουν καμιά σχέση με το 5G. Ναι τόσο μεγάλη είναι η ασχετοσύνη και συνάμα η βλακεία όλων αυτών.

Άντε τώρα να εξηγήσεις σε αυτούς, ότι χώρες όπου δεν έχουν καμιά σχέση με το 5G ακόμη, ο covid 19 ζει και βασιλεύει …

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσύ που έγραψες το άρθρο έχεις κανει ένα πολύ μεγάλο λάθος… δεν ξέρεις αν προκαλεί καρκίνο η ακτινοβολία οπότε μη μας το παίζεις και έξυπνος αρθρογράφος.

    • Κανείς δεν το ξέρει ή έχει αποδειχθεί. Αν το ξέρεις εσύ να πας να το πεις στο κόσμο να σου δώσουμε και nobel Ιατρικής

  2. Σωστότατος..δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζουν εδώ άρθρα, έτσι απλά για να το παίζουν έξυπνοι..

  3. Σαν τεχνικός πεδίου πάνω στις οπτικές ίνες για μεγάλο πάροχο στη χώρα μας μπορώ να πω ότι με ανακουφίζει που όλα αυτά που ακούμε καθημερινά ακόμα κ από τους ίδιους τους πελάτες δεν είναι ελληνικό φαινόμενο.

  4. Απλά θα ήθελα να ρωτήσω εν μέσω αυτής της πανδημίας σε όλο τον κόσμο γιατί δεν αναβάλλεται η εγκατάσταση των συστημάτων 5g για αργότερα αλλά σε όλο τον κόσμο προχωρά κανονικά το πρόγραμμα. Και κάτι άλλο έχει παρατηρηθεί ότι εκεί που λένε ότι έχει πολλά κρούσματα και μαζεύουν τον κόσμο πιο μέσα εκεί δουλεύουν για να στήσουν κεραίες. Ζω στο εξωτερικό και εδώ τα ίδια συμβαίνουν.

  5. Είναι γεγονός πως το 5G ειναι περισσότερο επιβλαβές από όλα. Εδώ το απλό router θέλει μία απόσταση από τον χρήστη. Συγχωροχάρτια δεν δίνουμε… για γρηγορότερο σερφαρισμα!

  6. Πρώτα να γίνουν Ιατρικές μελέτες σε Καλαμάτα Τρίκαλα που τρέχει πιλοτικά το 5G και μετά το συζητάμε.Τρομάρα σου είσαι και techmaniac.Εκεί που έκλασαν οι Tech, βγάλαν κάποιους maniac σαν και σένα. Παρακάτω μελέτες που έγιναν μέχρι τώρα στην Ευρώπη δείχνουν ότι το 5G είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΑΤΟ._ http://www.defenddemocracy.press/eu-5g-appeal-scientists-warn-of-potential-serious-health-effects-of-5g/?fbclid=IwAR1mtsek4f1YawCayRl3F6CBgj9g7bJogx2yY29DVjH3LH_SLjWgF6mdt8k

    https://mdsafetech.org/2019/07/20/the-first-report-of-5g-injury-from-switzerland/?fbclid=IwAR2KEfHh0kom–_O1VEQjt8Ps4_Eg3Bh1dQuFH8eFL6XHweeZe2P6Sq0zl0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.