Όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες η Xiaomi δεν πρόκειται να παραμείνει μόνο ως κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων, ανακοινώνοντας και ένα PHEV μοντέλο.  Θα είναι το τρίτο μοντέλο στην γκάμα της, με προγραμματισμένη κυκλοφορία το 2026.

Τιμές Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch 7, Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6 – Αναλυτικά

Πιο συγκεκριμένα, η Xiaomi εξετάζει το ενδεχόμενο προσθήκης ενός θερμικού κινητήρα σε ρόλο γεννήτριας, γεμίζοντας δηλαδή τις μπαταρίες του ηλεκτρικού αυτοκινήτου μέσω του θερμικού κινητήρα. Η επίσκεψη δηλαδή σε βενζινάδικο θα είναι απαραίτητη.

Αυτό θα της επιτρέψει να συρρικνώσει το πακέτο των μπαταριών και να μειώσει ακόμη περισσότερο το βάρος και την τιμή, καθιστώντας το νέο μοντέλο πιο προσιτό.

Παράλληλα θα καταφέρει να προσελκύσει και όσους δεν είναι ακόμα έτοιμοι για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Το range-extender θα είναι ένα οικογενειακό μοντέλο, πιθανότατα ένα κόμπακτ crossover.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.