Στον αιγυπτιακό τάφο μούμιας 3.000 ετών βρέθηκε η απεικόνιση ενός αγαπημένου χαρακτήρα από τους Simpsons και είναι πραγματικό τρελό. Σύμφωνα με την DailyMail, οι αρχαιολόγοι βρήκαν στο εσωτερικό από το καπάκι του φέρετρου ένα σχέδιο ίδιο που απεικονίζει μια γυναίκα σε κίτρινο χρώμα, με ένα μακρύ και πράσινο ρούχο, ενώ είχε μπλε μαλλιά, με πολύ μεγάλο ύψος. Αυτή η περιγραφή είναι όσο κοντά γίνεται με την Marge Simpson, από την αγαπημένη σειρά.

Simpsons αιγυπτιακό τάφο

Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν πως η απεικόνιση είναι της γυναίκας που ήταν μέσα στο φέρετρο. Και ενώ έχουμε γεμίσει με “ειδήσεις” πως οι Simpson προέβλεψαν περιστατικά, από ότι φαίνεται η Αίγυπτος προέβλεψε τους Simpsons! Αυτό μας ήρθε στο μυαλό όταν είδαμε την απεικόνιση στο καπάκι του τάφου και φυσικά δεν ήμασταν οι μόνοι, αφού το ίδιο σχολίασαν και χρήστες του Reddit.

Το αιγυπτιακό φέρετρο περιείχε τα μουμιοποιημένα λείψανα της Tadi Ist, της κόρης του αρχιερέα του El-Ashmunein, μιας πόλης που βρίσκεται στη δυτική όχθη του ποταμού Νείλου και 27 μίλια νότια από το σημείο, όπου ήταν θαμμένη, στη Minya.

Simpsons αιγυπτιακό τάφο

Το φέρετρο ανακαλύφθηκε το 2023 και το σχέδιο της γυναίκας που μοιάζει τρομερά με την Marge, περιβάλλεται από 12 αρχιέρειες, που αντιπροσωπεύουν τις 12 ώρες της ημέρας.

Η μούμια βρέθηκε σε άριστη κατάσταση, φορώντας μάσκα και φόρεμα με χάντρες.

Τα φέρετρα από το Νέο Βασίλειο είχαν συνήθως καπάκια με σκαλίσματα και πίνακες που απεικόνιζαν τους νεκρούς, θεότητες και σκηνές από το Βιβλίο των Νεκρών.

Simpsons αιγυπτιακός τάφος

Για χρόνια, οι άνθρωποι λένε ότι η εκπομπή προβλέπει μελλοντικά γεγονότα συχνά αναφέροντας το επεισόδιο του 1992 που προέβλεψε τη νίκη της Ουάσιγκτον επί των Buffalo Bills στο Super Bowl VXVI και ένα επεισόδιο του 2000 που έδειχνε τον Ντόναλντ Τραμπ ως πρόεδρο.

myinfo: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις νέες ταυτότητες

Το 1990, οι «Simpsons» προέβλεψαν τη λογοκρισία του Ντέιβιντ του Μιχαήλ Άγγελου, η οποία καρποφόρησε πέρυσι, όταν μια διευθύντρια της Φλόριντα αναγκάστηκε να παραιτηθεί για παράπονα για ένα μάθημα όπου έδειξε το άγαλμα.

Ένα άτομο πήγε στο Reddit για να πει ότι το σχέδιο του φέρετρου είναι «η μόνη τεκμηριωμένη στιγμή στην ιστορία όπου οι Simpsons δεν το έκαναν πρώτοι».

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.