Ένα απίστευτο περιστατικό μεταδίδει το phonearena.com ότι συμβαίνει, όταν η Alcatel, ο γνωστός κατασκευαστής του Android, βρέθηκε να κλειδώνει συγκεκριμένα features του calculator app και να ζητά από τους χρήστες αξιολόγηση 5 αστέρων για να τα ξεκλειδώσει. Σύμφωνα με το phonearena.com, το stock calculator app ήταν αυτό που ζητούσε κάτι τέτοιο. Μόλις ο χρήστης πήγαινε στο Play Store και έδινε την αξιολόγησή του όλα τα features του app ξεκλειδώνονταν, ακόμη και αν οι χρήστες δεν έδιναν βαθμολογία πέντε αστέρων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εφαρμογή κατέβηκε από το Play Store στη συνέχεια. Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε μια νέα, η οποία φαίνεται ότι δεν παρουσιάζει την ίδια συμπεριφορά.

Ορισμένες σημαντικές διευκρινήσεις που βρήκαμε στο Reddit:

 1. Το unlock των features γινόταν ακόμη και αν δεν έδινε ο χρήστης υψηλή βαθμολογία. Ωστόσο πολλοί το έκαναν, σχολιάζοντας στο Play Store ότι το κάνουν για να ξεκλειδωθούν συγκεκριμένα features. Πόσο μάλλον, όταν το μήνυμα απαιτεί αξιολόγηση πέντε αστέρων. Σε κάθε περίπτωση είναι ενάντια στους όρους χρήσης του Play Store κάτι τέτοιο.
 2. Λίγο αργότερα ανέβηκε νέα εφαρμογή που δεν παρουσιάζει αυτήν την συμπεριφορά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. egv kai sto pop c3 kai sto pop star kai idol 4 kai idol 5 kai alcatel 5 poy exv to dokimasa kai den kanei tipota tetio
  telika simperasmata
  1 einai mono disfimiseis
  2 kapoioi arxizoyn na foboynte thn alcatel
  3 kai kirioteron malon stos techmaniacs ua blepoyme thn kaue xazh disfimish
  prvto uema xvris kamia apodijh apodo kai pera

  techmaniacs δοκιμαστε πρωτα αν εισχιει αυτο που λετε και ειστερα αν εισχιει βαλτε το

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.