Ανακοινώνεται ότι από 3/9/2018 επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOTE (WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG & COSMOTE Mobile Internet με κάρτα):

Α. Σε κάθε χρηματική ανανέωση υπολοίπου («Ανανέωση») με ποσό μικρότερο των 12€, μειώνεται η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσης του συνδρομητή από 3 μήνες σε 2 μήνες από την ημερομηνία Ανανέωσης.

Σε περίπτωση που εντός του ανωτέρου διαστήματος των 2 μηνών δεν πραγματοποιηθεί νέα Ανανέωση, το τυχόν υπολειπόμενο ποσό κατά την ημερομηνία συμπλήρωσης των 2 μηνών θα μηδενίζεται.

Για Ανανεώσεις με ποσό μεγαλύτερο ή ίσο των 12€ η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσης του συνδρομητή παραμένει 3 μήνες από την ημερομηνία ανανέωσης.

Για τους συνδρομητές που έχουν προβεί σε Ανανέωση πριν από την 3/9/2018, η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπόλοιπού τους παραμένει στους 3 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας Ανανέωσης.

Μετά την 3/9/2018, στη περίπτωση πολλαπλών Ανανεώσεων χρόνου ομιλίας, το συνολικό εναπομένον χρηματικό υπόλοιπό του συνδρομητή θα λήγει τη μεταγενέστερη ημερομηνία που προκύπτει από τις Ανανεώσεις.

Β. Σε κάθε Ανανέωση με ποσό μικρότερο των 12€ το χρονικό διάστημα μετά το πέρας του οποίου, και εφόσον ο συνδρομητής δεν έχει πραγματοποιήσει ανανέωση χρηματικού υπολοίπου κατά τη διάρκεια αυτού, ενεργοποιείται αυτόματα φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων, γραπτών μηνυμάτων (SMS) και δεδομένων μειώνεται από 4 μήνες σε 3 μήνες (90 ημέρες).

Για Ανανεώσεις με ποσό μεγαλύτερο ή ίσο των 12€ η ημερομηνία φραγής της σύνδεσης παραμένει 4 μήνες από την ημερομηνία Ανανέωσης. Για τους συνδρομητές που έχουν προβεί σε Ανανέωση πριν από την 3/9/2018, η ημερομηνία φραγής της σύνδεσης παραμένει στους 4 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας Ανανέωσης. Μετά την 3/9/2018, στη περίπτωση πολλαπλών Ανανεώσεων η ημερομηνία φραγής της σύνδεσης θα γίνεται τη μεταγενέστερη ημερομηνία φραγής που προκύπτει από τις Ανανεώσεις.

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Καταχρηστικη χρηση του παρακάτω όρου:

  14. ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ – ΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

  14.1. Η παρούσα Σύμβαση είναι η πλήρης και μόνη συμφωνία μεταξύ της COSMOTE και του Συνδρομητή και υπερισχύει κάθε άλλης προηγούμενης γραπτής ή προφορικής συμφωνίας ή επικοινωνίας με την COSMOTE
  ή με τους αντιπροσώπους της.

  14.2.Η COSMOTE δικαιούται να τροποποιεί τους όρους της παρούσας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
  Σε περίπτωση μονομερούς τροποποίησης των παρόντων Γενικών Όρων Παροχής Υπηρεσιών από την
  COSMOTE, ο Συνδρομητής δικαιούται, εντός ενός (1) μηνός από τη σχετική κοινοποίηση, να καταγγείλει την παρούσα Σύμβαση αζημίως με έγγραφη ειδοποίησή του προς την COSMOTE. Σε περίπτωση που η σύμβαση του Συνδρομητή είναι ορισμένου χρόνου εξακολουθούν να ισχύουν οι υποχρεώσεις του Συνδρομητή για την καταβολή τυχόν υπολοίπων επιδότησης συσκευών ή τερματικού εξοπλισμού ή οποιασδήποτε άλλης
  επιδότησης/έκπτωσης/προσφοράς, σύμφωνα με τους προ της μονομερούς τροποποίησης σχετικούς όρους της σύμβασης του Συνδρομητή.

  14.3. Η εκ μέρους της COSMOTE μη άσκηση ή μερική άσκηση οποιουδήποτε δικαιώματός της που απορρέει από την παρούσα Σύμβαση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποτελεί παραίτηση από το δικαίωμα αυτό, ούτε αποκλείει την άσκησή του στο μέλλον.

  14.4 Τυχόν ακυρότητα κάποιου από τους παρόντες όρους δεν επιφέρει ακυρότητα άλλων όρων ή της Σύμβασης. Οι υπόλοιποι όροι παραμένουν σε ισχύ και αναπτύσσουν πλήρως τα έννομα αποτελέσματά τους.

  ====================================
  Πηγή:
  https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/oroi-paroxis-kartokinitis-cosmote.pdf

 2. Από 5 ευρώ τον χρόνο το έφτασαν 6 ευρώ τον μήνα με ελάχιστη κάρτα τα 12 το δίμηνο για έχεις το νούμερο. 72 ευρώ τον χρόνο. 5χ1.450 /100=72,5. Αύξηση 1.450% και το τραστ συνεχίζει ακάθεκτο χωρίς να μιλάει κανείς. Κάθε έξι μήνες μειώνουν την διάρκεια του χρόνου ανανέωσης κατά ένα μήνα. Επιτροπές προστασίας καταναλωτή κλπ. Εμπίπτει στην αισχροκέρδεια αυτό το ποσοστό ανατίμησης στην πενταετία. Προσπαθούν συνεργαζόμενες οι εταιρείες τηλεφωνίας ( trast) να κάνουν την χρήση του καρτοκινητού να κοστίζει ακριβότερα από το συμβόλαιο κινητής. Το κράτος αδιάφορο που πωλείται ο χρόνος ανανέωσης του καρτοκινητού με μικρότερη διάρκεια από το γάλα Εβαπορέ.

 3. Οι συνδρομητες πρεπει να απαντησουν στην Cosmote, μακρυα απο Cosmote, διακοπη των συνδεσεων. Σε αλλες εταιρείες. Οι αυξήσεις που εχουν κσνει ειναι εξωφρενικα τρελες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.