Η Google, κάνει επιτέλους σημαντικά πιο εύκολη την ανακάλυψη και την εγκατάσταση νέων εφαρμογών σε συσκευές Android TV. Οι χρήστες του Android TV μπορούν πλέον να εγκαταστήσουν μια εφαρμογή στη συσκευή  του Google Play Store μέσα από το smartphone τους. Μέχρι τώρα, οι χρήστες έπρεπε είτε να ανοίξουν το Play Store στην Android TV τους είτε να χρησιμοποιήσουν τη διαδικτυακή έκδοση του Play Store για να βρουν και να εγκαταστήσουν εφαρμογές.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση από τον χρήστη u/avigi του Reddit, η λειτουργία έχει ήδη κυκλοφορήσει σε ορισμένους. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες, μέχρι να γίνει ευρέως διαθέσιμη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η λειτουργία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από τη Google.

εγκατάστασης εφαρμογών σε Android TV

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω screenshot, η Google έχει προσθέσει ένα νέο dropdown μενού κάτω από το κουμπί εγκατάστασης στο Play Store. Για να εγκαταστήσετε μια νέα εφαρμογή στην Android TV σας, θα πρέπει απλώς να επιλέξετε τη συσκευή Android TV από το dropdown μενού και να πατήσετε το κουμπί εγκατάστασης. Εννοείται ότι η συσκευή Android TV πρέπει να είναι συνδεδεμένη στον ίδιο λογαριασμό Google με το smartphone σας για να δουλέψει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.