Βασικά είναι για όσο το αφήσουν. Μέσω του Payzy μπορείς να βγάλεις όσους θέλεις αριθμούς χρεωστικών καρτών για οποιοδήποτε use case. Όπως γνωρίζουμε το Payzy χρεώνει την πρόσθετη άυλη χρεωστική κάρτα 1 ευρώ. Αν διαγράψεις όμως την παλαιότερη μπορείς να βγάλεις καινούργια εντελώς δωρεάν.

Απλά έχει όριο τις 2 ανά 10 ημέρες αν δεν κάνουμε σοβαρό λάθος. Εδώ κάποιος θα πει πως με τη Revolut έχουμε άπειρες κάρτες μιας χρήσης και θα έχει απόλυτο δίκιο. Ωστόσο δεν γίνονται κάρτες Revolut μιας χρήσης δεκτές σε συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Έτσι εκμεταλλευόμενοι αυτό το κενό που υπάρχει στο Payzy, μπορούμε να βγάλουμε όσες κάρτες χρεωστικές θέλουμε, αρκεί να σβήνουμε την προηγούμενη. Θα μας βγάλει εντελώς δωρεάν τη νέα κάρτα, αν σβήσουμε την προηγούμενη. Και το καλύτερο, είναι ότι είναι άυλη χρεωστική. Κάποια στιγμή σίγουρα θα αρχίσουν να τις χρεώνουν, οπότε enjoy it μέχρι να το φτιάξουν.

Βγάλε κάρτα Payzy δωρεάν με μια εγγραφή στο Payzy εδώ δηλώνοντας το email σου. 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.