Αν και οι εταιρείες – τουλάχιστον κάποιες από αυτές – δείχνουν να προσπαθούν για τη δημιουργία ξεχωριστών TWS ακουστικών, τα περισσότερα μοιάζουν μεταξύ τους, ενώ στην τελική τα πακέτα χαρακτηριστικών είναι τα ίδια. Οι τιμές είναι ένα άλλο θέμα και επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες. Όμως, υπάρχουν και εταιρείες όπως η Urbanista που κυκλοφορούν ακουστικά όπως τα Phoenix, που μπορεί σε design – όσον αφορά τα ίδια τα ακουστικά – να μην διαφέρουν ιδιαίτερα, αλλά έχουν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό.

Urbanista Phoenix Launch

Τα Phoenix διαθέτουν μία θήκη με περίεργο σχεδιασμό και solar panel που της επιτρέπει να φορτίζει τα TWS ακουστικά χρησιμοποιώντας τον ήλιο. Βέβαια, αν είχε καταφέρει να βάλει μικρά panel στα ίδια τα ακουστικά, τότε θα είχαμε ένα ακόμα πιο επαναστατικό προϊόν – το βασικότερο πρόβλημα είναι το μέγεθος. Όμως, έχουμε πίστη σε αυτή την εταιρεία και ίσως στο επόμενο TWS μοντέλο της δούμε κάτι τέτοιο. Άλλωστε, τα over-ear Los Angeles έχουν αντίστοιχη τεχνολογία – αν και δεν χρειάζονται θήκη για να φορτίσουν.

Urbanista Phoenix Launch

Η συνολική αυτονομία των Urbanista Phoenix είναι 32 ώρες και τα ίδια έχουν αρκετή χωρητικότητα στη μπαταρία τους για 8 ώρες αναπαραγωγής. Η αυτονομία μπορεί να αυξηθεί κατά περίπου μία ώρα για κάθε ώρα φόρτισης με τη βοήθεια του ήλιου. Εκτός από τη καινοτομία στη φόρτιση, τα TWS έχουν IPX4, υποστηρίζουν Bluetooth 5.2, και διαθέτουν USB type-C. Από mode και λειτουργίες έχουν ANC, transparency mode, και ταυτόχρονη σύνδεση σε δύο συσκευές. Θα κυκλοφορήσουν σε ροζ και μαύρο, παγκοσμίως, το τέταρτο τρίμηνο του 2022 και θα κοστίζουν 149 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.