Η Vodafone δίνει απεριόριστα δεδομένα σε πέντε τυχερούς, μέσω ενός κλασικού διαγωνισμού Instagram. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 και 12:00 π.μ. ώρα Ελλάδος. Όσον αφορά την κλήρωση; Αυτή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2023 στις 3:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Τι πρέπει να κάνεις για αυτά τα δεδομένα; Το πρώτο βήμα είναι, προφανώς, να έχεις έναν λογαριασμό στο Instagram. Μετά, πας στο προφίλ vodafone_greece και πατάς ένα “Follow”. Έπειτα, ανοίγεις αυτό το post και κάνεις like. Τέλος, κάνεις tag μερικούς φίλους σου και είσαι έτοιμος / η / οι.

Να σημειώσω ότι τα tag θα πρέπει να γίνουν σε ένα σχόλιο. Η Vodafone αναφέρει ότι κάθε προφίλ μπορεί να συμμετέχει μία φορά με ένα σχόλιο. Οπότε, τα πολλαπλά σχόλια δεν έχουν καμία ουσία, δεν μετράνε σαν πολλαπλές συμμετοχές. Το ίδιο ισχύει και με τα tag, δεν μετράει πόσους θα κάνεις tag και 500 άτομα να κάνεις tag σε 500 σχόλια, πάλι μία συμμετοχή θα έχεις.

Οι αναλυτικοί όροι βρίσκονται στο link της ΠΗΓΗς.

Απεριόριστα data για 6 ημέρες ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και 15.000 κρύσταλλοι στο Vodafone CU

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.