Η Samsung αναμένεται να λανσάρει στα Galaxy S24 το πρώτο τρίμηνο του 2024 και τα leaks σχετικά με τις συσκευές της σειράς είχαν ξεκινήσει πριν καν ανακοινωθούν οι προκάτοχοι τους, κλασικά. Το Galaxy S23 ήταν το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας με 200MP κάμερα, και οι αναφορές θέλουν την κατασκευάστρια να μένει στα 200MP για τα επόμενα δύο χρόνια. Νέα αναφορά ενισχύει κάπως αυτόν τον ισχυρισμό, διότι δείχνει ότι οι αλλαγές στο module του Samsung Galaxy S24 Ultra θα είναι πολύ μικρές.

Σύμφωνα με τον γνωστό και συνήθως έγκυρο leaker Ice Universe, το Galaxy S24 Ultra θα έχει τον 200MP HP2 της νοτιοκορεάτικης εταιρείας στην κύρια κάμερα. Το module θα συμπληρώνουν ένας 12MP Sony IMX564 στην ultra wide και ένας 10MP Sony IMX754 telephoto με 3x οπτικό ζουμ. Αυτές οι κάμερες βρίσκονται στο module του Galaxy S23 Ultra. Οπότε ποια είναι η αλλαγή που θα δούμε;

Το υλικό που δημοσίευσε ο leaker δείχνει ότι η περισκοπική κάμερα του Samsung Galaxy S24 Ultra θα έχει έναν 10MP Sony IMX754+ με 10x οπτικό ζουμ. Αυτό φαίνεται ότι θα είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση, τουλάχιστον σε επίπεδο hardware, στις κάμερες του επερχόμενου high-end premium flagship smartphone. Οι περισσότερες βελτιώσεις αναμένεται να έχουν σχέση καθαρά με το software και τους αλγόριθμους, ενώ θα επηρεάσουν κυρίως την κύρια κάμερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.