Η γιορτή της ημέρας του πατέρα πλησιάζει και η Anacubic έχει κάποιες προτάσεις δώρων για την συγκεκριμένη περίσταση. Η Anycubic, αποτελεί ένα ηγετικό brand στο χώρο του 3D printing και παρέχει πλήθος προτάσεων για να κάνετε δώρα στους αγαπημένους σας ανθρώπους εκείνη την ημέρα, με πολλά  special offers.

Για παράδειγμα, ο Vyper, αποτελεί ο πρώτος auto-leveling FDM (Fused Deposition Modeling) 3D printer και αποτελεί την πιο ιδανική λύση για όσους θέλουν να εισέλθουν στο εν λόγω άθλημα. Ο Vyper μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκτύπωση απλών καθημερινών αντικειμένων, όπως υποδοχής μολυβιών, κουτιών που σε βοηθούν στο cable management, headphone stands και πολλών άλλων καθημερινών αντικειμένων. Η ταχύτητα εκτύπωσης του Vyper φθάνει τα 80-100mm/s,  Θα είναι διαθέσιμος από τις 10 Ιουνίου του 2021 με τιμή 299 δολάρια για τις πρώτες 3.000 παραγγελίες. anycubicΣτη λίστα με τις ιδανικές προτάσεις δώρων, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα Mono X  και Wash & Cure Plus.  Η 4K μονοχρωματική οθόνη του Mono X και το υψηλών επιδόσεων Z-axis motion system κάνουν την διαδικασία της εκτύπωσης παραγωγική με υψηλότερη ακρίβεια εκτύπωσης. Μαζί με το Wash & Cure Plus που είναι συμβατό με όλα τα LCD 3D printer μοντέλα της αγοράς των 8.9 ιντσών και κάτω, το Mono X αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους DIY fans.

Τα Mono X και Wash and Cure Plus θα είναι διαθέσιμα στα 758 δολάρια από τις 8 ως τις 22 Ιουνίου με εκπληκτικές προσφορές από τις 6-11 Ιουνίου.

anucubic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.