Το AnTuTu είναι ίσως το πιο διάσημο από τα benchmarks για smartphones αυτή τη στιγμή. Η ομάδα του μόλις δημοσίευσε τις πιο δυνατές συσκευές για το τρίτο τρίμηνο του 2014 και την κορυφή καταλαμβάνει το Meizu MX4!

meizu_mx4

Η συσκευή φοράει τον πανίσχυρο MediaTek MT6595, με τους 8 πυρήνες του. Είχαμε δει και στο παρελθόν τι μπορεί να κάνει, αλλά περιμέναμε να δούμε αν θα καταφέρουν οι νέες ναυαρχίδες να τον ξεπεράσουν. Από ότι φαίνεται το Note 4 και το Xperia Z3 δεν ήταν αρκετά για να το εκθρονίσουν, αν και πλησίασαν πολύ, με το Galaxy Note 4 να είναι μόλις 170 πόντους πίσω.

Το AnTuTu συνέκρινε αποτελέσματα από 160 χώρες, κρατώντας μόνο το καλύτερο σκορ του κάθε χρήστη. Έτσι πρώτο βγήκε το Meizu MX4 με 48,782 πόντους και ακολούθησε αμέσως μετά το Samsung Galaxy Note 4 με σκορ 48,622 πόντων. Τρίτο βγήκε το Samsung Galaxy Alpha με 48,385 πόντους, επίσης πολύ κοντά στην κορυφή.

AnTuTus-Top-10-for-Q3

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως οι τρείς πρώτες θέσεις καταλαμβάνονται από διαφορετικά chipsets, πράγμα που δείχνει πως η μάχη στον χώρο έχει φουντώσει. Στην δεκάδα έχουμε περισσότερες συσκευές με Qualcomm Snapdragon, αλλά έχει χάσει την κορυφή, αφού έχουμε MediaTek ΜΤ6595 στην κορυφή, Samsung Exynos Octa 7 στο Note 4 και Exynos 5 Octa 5430 για το Galaxy Alpha. Η Qualcomm εκθρονίζεται και περιμένουμε να δούμε αν θα επιστρέψει στον θρόνο με τον Snapdragon 810 και τα 64bit του.

Δείτε τα πλήρη χαρακτηριστικά του Meizu MX4.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.