Cosmote Gigamax Unlimited. Μέχρι τις 15/4 όπως θα γνωρίζεις η Cosmote έχει σε προσφορά το Cosmote Gigamax Unlimited, το οποίο περιλαμβάνει απεριόριστο internet περίπου 100TB το μήνα που φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να τα φθάσεις.  Ωστόσο, μαζί με τις extra SIM που δίνει και με την αγορά ενός modem/router αποτελεί την ιδανικότερη λύση να αντικαταστήσεις τη σταθερή γραμμή σου, με την προϋπόθεση βέβαια να έχεις τουλάχιστον αξιοπρεπείς ταχύτητες στη περιοχή σου.

Προσωπικά το έχω κάνει από τον Μάιο του 2021, σε Vodafone Giga Unlimited Ultra με 40 ευρώ το μήνα. Δεν ήταν περίοδος προσφορών, το είχε 80 ευρώ το μήνα και με απειλή φορητότητας μας το κατέβασαν κάπου στα 40 ευρώ. Το ρισκάραμε αν θα μας έδιναν την προσφορά και μας βγήκε. Εξοπλιστήκαμε και με ένα modem και δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Μένουμε σε επαρχία και μάλιστα σε τουριστικό μέρος, όπου το χειμώνα δεν πατάει ψυχή πέρα από τους μόνιμους κατοίκους με την κεραία να είναι σε κοντινό λόφο και ένα φθηνό Mifi της Vodafone να βγάζει μέσα στο σπίτι 70Mbps πάνω κάτω.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που αναρωτιούνται τι θα συμβεί στη λήξη του συμβολαίου. Κάνεις μια φορητότητα σε καρτοκινητό και σε παίρνουν για προσφορά και έτσι το ανανεώνεις. Προσωπικά δεν θα αγχωνόμουνα για κάτι τέτοιο. Επιπλέον, αυτή τη περίοδο έχεις και επιλογές, Vodafone Unlimited Ultra ή Cosmote Gigamax Unlimited. Αν βλέπεις αξιόλογες ταχύτητες στην περιοχή σου μέρα νύχτα, θεωρώ ότι πρέπει να κάνεις τη μετάβαση αν βρίσκεσαι ακόμη σε adsl. Τώρα αν βάλουν περιορισμό στα Unlimited βλέποντας ότι υπάρχει συμφόρηση δικτύου εκεί θα κλαίμε όλοι μαζί. Οι προσφορές είχαν γίνει viral και ο κόσμος έτρεχε να τις ενεργοποιήσει. Πάντως από τα 13Mbps/1Mbps του adsl της Cosmote στα 60-70Mbps/18-20Μbps του Unlimited Ultra, χειμώνα καλοκαίρι, μέρα και νύχτα, δεν το έχουμε μετανιώσει καθόλου μέχρι στιγμής.

Η προσφορά είναι ακόμη διαθέσιμη από εδώ και της Vodafone από εδώ

Η Vodafone αυξάνει τα πάγια κατά 1,5 ευρώ σε όσους έκαναν το Unlimited Ultra: Πρόσθεσαν νέο όρο!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑντικατΆστησε είναι η προστακτική ενικού και όχι αντικατΈστησε. Μάθετε τουλάχιστον τα βασικά ελληνικά όσοι αρθρογραφείτε… Μας έχετε βγάλει τα μάτια…

 2. ΟΚ! Μας έδειξες οτι ξερεις γραμματα και είσαι τόσο έξυπνος που δεν σου είπε κανεις ότι ποτε δεν κάνουμε παρατηρήσεις σε καποιον που δεν γνωρίσουμε.
  Θα επρεπε να ξερεις οτι παρατηρησεις μπορεις να κανεις μονο στο σπιτι σου, στα παιδιά σου
  Εμας που μας βγάζεις τα ματια με τα κομπλεξ σου δεν σε πειράζει?????

 3. Κάπως έτσι ξεκίνησε κ η δική μου περιπέτεια με τη Cosmote.
  Πληρώνω το Unlimited data της Cosmote στα 49.40.
  Στην αρχή αγόρασα 4G router.Μεγα λάθος . Μπορούσα φυσικά να πιάσω μέχρι 100 mbps.
  Το αντικατέστησα με 4G + router κ η ταχύτητα μου εκτοξεύτηκε στα 250+ Mbps download και 40 upload.

  Ε ναι τώρα ναι .
  Απλά θέλει υπομονή να βρεις ένα σημείο που να πιάνει το 100% σε σήμα .Έχει κ εξωτερικές κεραίες ,που τη συνδεεις πάνω στο ρούτερ , αντικαθιστώντας τις κεραίες του ,αν δεν έχεις καλό σήμα εκεί που τοποθετήσεις το ρούτερ

  Αυτα

 4. Johnako ούτε εσύ με γνωρίζεις κι όμως μου έκανες παρατήρηση. Εγώ τουλάχιστον είμαι αρκετά έξυπνη ώστε να μην αναιρώ τον εαυτό μου. Όποιος εκφράζει δημόσιο λόγο και δη αρθρογραφώντας, το κάνει γνωρίζοντας πως ο λόγος του υπόκειται σε κρίση. Αν δεν την αντέχει δεν είναι πρόβλημά μου. Τα περί κόμπλεξ στα επιστρέφω αυτούσια, καθώς κάποια φλέβα μάλλον σου χτύπησα…

 5. Μαζί σου 100%! Στο κόμπλεξ που εκδήλωσε ο Johnάκος απέναντί σου αντέδρασες με μια απάντηση που είναι πραγματικά τεκμηριωμένη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.