Το επίσημο ντεμπούτο της (antennaplus.gr) θα κάνει από τις 12 Απριλίου η νέα συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1 με εφαρμογές για κινητά και tablets αλλά φυσικά και για smart TVs. Το κόστος ορίζεται στα 4.99 ευρώ το μήνα για τους τρεις πρώτους μήνες, ενώ μετά θα ανέβει στα 7.99 ευρώ. Αξίζει να αναφερθεί ότι θα παρέχεται και η δυνατότητα για trial για 14 ημέρες.

Η ποιότητα της εικόνας θα είναι σε HD ενώ δεν θα υπάρχουν διαφημίσεις και δέσμευση, θα παρέχεται πρόσβαση σε ως 5 συσκευές με ταυτόχρονη θέαση από 2. Θα περιλαμβάνονται τέσσερα κανάλια, τα ANT1, ANT1 Comedy, ANT1 Drama και Makedonia TV, ενώ ως προς το ξένο περιεχόμενο θα υπάρχει συνεργασία με studios όπως τα NBC, ΙTV, NENT.

Ακόμη θα μεταδωθούν τα «Ο Άνθρωπος του Θεού», «Ράφτης», «Σμύρνη μου Αγαπημένη», «Μικρά Όμορφα Άλογα» αλλά και άλλες νέες κυκλοφορίες ελληνικών ταινιών αμέσως μετά την πρεμιέρα τους στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στο παιδικό περιεχόμενο θα έχουμε τίτλους όπως Shrek, Despicable Me 2 και Morph κ.α. Δεν θα απουσιάζουν μουσικά κανάλια,  κωμικές αλλά και δραματικές σειρές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κανάλι θα μετονομαστεί σε Anti1+ Lite χωρίς το παραπάνω περιεχόμενο. Σε αυτό οι χρήστες θα έχουν ως και 30 ημέρες πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια των σειρών και εκπομπών του Anti1 ενώ όσοι επιλέξουν το ΑΝΤ1+ θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση αλλά και πρόσβαση στην τεράστια ταινιοθήκη του Ant1.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε… Εδώ μια εφαρμογή έχουν στο playstore και είναι άχρηστη… Δεν μπορούμε να συνδεθούμε και αυτοί δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ. Σιγά μην τους πληρώνουμε κιόλας… Χιχι…

 2. Μετά τους 3 μήνες, θέλουν 8€/μήνα με έως 2 άτομα ταυτόχρονης θέασης.
  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

  Netflix από Τουρκία (με ελληνική γλώσσα και υπότιτλους κανονικά), κοστίζει για 5 άτομα λιγότερο από 4€/μήνα,με ταυτόχρονη θέαση και για τους 5.
  Amazon Prime από Τουρκία με έως 6 άτομα ταυτόχρονης θέασης, κοστίζει 0,50€,ή από Ελλάδα 5€.
  Nova EON με ταινίες από Ελλάδα, κοστίζει 10€/μήνα.

  ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.