Θέλεις έναν download manager εντελώς δωρεάν που κανονικά είναι επί πληρωμή; Θα τον έχεις αν ακολουθήσεις τα εν λόγω βήματα. Έχω μια μικρή εμμονή με δωρεάν προγράμματα και προσπαθώ όσο μπορώ να τα αναφέρω όταν τα βλέπω με άρθρο εδώ στο techmaniacs.gr. Αυτή τη φορά δίνουν δωρεάν τον Ant Download Manager PRO που η επί πληρωμή έκδοση κοστίζει 10.95 ευρώ το χρόνο ανά άδεια.

ant download manager pro

Τα βήματα πως να το αποκτήσεις:

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μεταβείς στο sharewareonline και να επιλέξεις το Download Ant Download Manager Pro. Στη συνέχεια σε κατευθύνει να κάνεις share στα social media. Μην κάνεις share δεν χρειάζεται να μπλέξεις τα social media σου. Πιέζεις εκεί που λέει I dont use Facebook και στη συνέχεια θα σου ανοίξει καρτέλα να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου. Δώσε έγκυρο email αλλά καλύτερα ένα δεύτερο ή τρίτο όχι το βασικό σου για να μην σε πρήξουν στα promo emails το shareware, η πλατφόρμα που κάνει το giveaway.

Δυστυχώς η πλατφόρμα δεν δίνει κλειδί, αλλά κατεβάζεις το downloader της και εγκαθιστά αυτός την εφαρμογή και την ενεργοποιεί αυτόματα. Μην κατεβάσεις το notifier γιατί θα σε πρήξουν σε ειδοποιήσεις promo. Hope it helps.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.