Μερικές ώρες πριν τη παρουσίαση του LG G3 και διέρρευσαν κι άλλες φωτογραφίες που δείχνουν αντίγραφο της συσκευής. Αν και έχουμε ήδη δει αντίγραφο της Κορεάτικης έκδοσης, η συγκεκριμένη δεν αναγράφει ότι η συσκευή υποστηρίζει U+LTE8 αλλά ένα πιο γενικευμένο LTE-A.

lg g3 dummy

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες το logo της LG βρίσκεται δίπλα στο ηχείο ενώ κάτω από την κάμερα αναγράφετε ότι είναι LTE-A. Ίσως το συγκεκριμένο αντίγραφο να προορίζεται και αυτό για Κορεάτικο πάροχο. Για να ανακεφαλαιώσουμε, η συσκευή θα έχει διαστάσεις 146.3 x 74.6 x 8.9mm, οθόνη 5.5″ ανάλυσης QHD, Snapdragon 801 και 13MP κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και βοηθητικό lazer για εστίαση κατά τη λήψη νυχτερινών φωτογραφιών.

Με το σημερινό event θα αποκαλυφθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες όπως το υλικό κατασκευής της συσκευής, ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή. Φήμες θέλουν η συσκευή να κυκλοφορεί την ίδια μέρα της ανακοίνωσης της.

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. LG – Apple – Sony Πρέπει να σταματήσετε τις εκδηλώσεις για τις ναυαρχίδες σας, χάσιμο χρόνο και πεταμένα λεφτά ήδη ξέρουμε πως θα είναι οι συσκευές σας ακόμα και πριν τις φτιάξετε έλεος δλδ!!

    Δημήτρη περίμενουμε livechat κανονισε!! χεχε 😉

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.