Με νέα επίθεση οι Anonymous κατάφεραν να αποσπάσουν περίπου 3.700 έγγραφα τα οποία προέρχονται από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, τη Διεύθυνση Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης και τον ΟΑΣΕ (Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη). Η εν λόγω επίθεση είναι μέρος της επιχείρησης των Anonymous με την ονομασία OpGoldenDawn.

anonymous-tim

Συγκεκριμένα οι Anonymous ανέφεραν «Όλοι γνωρίζουμε πόσο άσχημη είναι η κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με το οικονομικό χάος η κυβέρνηση επέτρεψε στους Ναζί της Χρυσής Αυγής να σαμποτάρουν την ακεραιότητα όλης της χώρας και των Ευρωπαϊκών αρχών σχετικά με την ελευθερία και τη ηθική.»

Επίσης ισχυρίστηκαν ότι σκοπός αυτής της επίθεσης είναι να φέρουν στο φώς όλη την αλήθεια σχετικά με τη συμμετοχή της Ελληνικής κυβέρνησης στην κατασκοπεία με την υποστήριξη των  μονάδων διαδικτυακού εγκλήματος του ENISA και του ΟΑΣΕ. Ακόμη αποκάλυψαν ότι οι υπεύθυνοι για τις συλλήψεις των συναδέλφων lulz θα τιμωρηθούν με την επιχείρηση OP Payback.

opgoldendawn

Οι χακτιβιστές προτρέπουν τους οπαδούς τους να κρατήσουν αντίγραφα των εμπιστευτικών εγγράφων που δημοσιεύθηκαν στο cyberguerrilla.org, για να βεβαιωθούν ότι δεν θα αφαιρεθούν από την κυβέρνηση.

Τέλος, δήλωσαν ότι στο μέλλον θα διαρρεύσουν περισσότερα έγγραφα.

Ακολουθεί η δήλωση των Anonymous

Όλοι γνωρίζουμε πόσο άσχημη είναι η κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα. Παράλληλα με το οικονομικό χάος, η κυβέρνηση επέτρεψε στους Ναζί της Χρυσής Αυγής να σαμποτάρουν την αξιοπρέπεια μίας ολόκληρης χώρας, καθώς και των αρχών περί ελευθερίας ηθικής της Ευρώπης.

Σήμερα, δίνουμε το πρώτο χτύπημα ,σε μια σειρά από διαρροές που θα αφήσουν τα στόματα ανοιχτά, για να αποκαλύψουμε την αλήθεια σχετικά με τη συμμετοχή της κυβέρνησης της Ελλάδας στην κατασκοπεία με την βοήθεια των μονάδων διαδικτυακού εγκλήματος του ENISA και του ΟΑΣΕ. Οι υπεύθυνοι για τις συλλήψεις των αδελφών μας lulz, θα τιμωρηθούν με την επιχείρηση OP Payback.Το 13 είναι ένας ιερός αριθμός,οπότε δίνουμε αυτό το χτύπημα για να τον φτάσουμε.

Απολαύστε τα leaks από – Α3 Διεύθυνση Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το Ελληνικού Υπουργείο Εξωτερικών και τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.
“Περιορισμένα” έγγραφα.
Περίπου 3700 έγγραφα που κατατάσσονται σε πολλά είδη όπως : για επίσημη χρήση,περιορισμένα και εμπιστευτικά

Με μία ματιά :

http://imgur.com/a/8IwDw/all

Κύρια Αρχεία:

http://bayfiles.net/file/Y2k9/EgWemy/mofagr1.rar

http://bayfiles.net/file/Y2rv/Dwgumn/mofagr2.rar

We are Anonymous, We are Legion,
We do not Forgive, We do not Forget
Expect us

Διαδώστε αυτό το μήνυμα και κάντε mirrors -μην αφήνετε τους “καθαριστές” της κυβέρνησης να κάνουν τη βρωμοδουλειά τους.

High five to all the lulz and anons outthere

Μείνετε συντονισμένοι, έρχονται περισσότερα.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.