Τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει μια νοσταλγία των παιδικών μου χρόνων, κάτι που οδήγησε την παρέα μου στο να ξεκινήσουμε να παίζουμε πάλι Dungeons & Dragons. Αναζητώντας φιγούρες για το παιχνίδι και βλέποντας πως κοστίζουν αρκετά, σκέφτηκα να κοιτάξω για 3D Printer, ώστε να εκτυπώνω μόνος μου τις φιγούρες που θέλω. Έτσι έπεσα πάνω στον Anet A6, που έρχεται στα €139, από το TomTop. Η αποστολή είναι δωρεάν και έρχεται από την Γερμανική αποθήκη, οπότε δεν έχουμε κανένα απολύτως κίνδυνο τελωνείου.

Ο εκτυπωτής έρχεται σε κομμάτια, οπότε θα χρειαστεί κάποια ώρα συναρμολόγησης, όμως αυτό είναι το αντίτιμο της χαμηλότερης τιμής. Οι οδηγίες εγκατάστασης είναι στην SD κάρτα που έρχονται με τον εκτυπωτή, ενώ στην συσκευασία θα βρούμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την εγκατάσταση, όπως επίσης και card reader, αλλά και αναλώσιμα.

Η ποιότητα που παράγει ο εκτυπωτής είναι πάρα πολύ καλή, πράγμα που δεν περιμέναμε σε αυτή την τιμή, ενώ οι διαστάσεις που μπορεί να εκτυπώσει είναι 220mmx220mmx250mm. Έτσι θα μπορείτε να εκτυπώσετε αρκετά μεγάλα αντικείμενα.

Ο εκτυπωτής δουλεύει και αυτόνομα, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με υπολογιστή. Βάζουμε το αρχείο στην sd κάρτα μας και το επιλέγουμε για εκτύπωση από την οθόνη που έχει ο εκτυπωτής, κάτι που είναι πολύ βολικό, καθώς δεν χρειάζεται να τον έχουμε δίπλα από τον υπολογιστή που δουλεύουμε. Δεδομένου πως μια εκτύπωση σε οποιοδήποτε 3D printer μπορεί να πάρει μέχρι και αρκετές ώρες, ανάλογα με το μέγεθος και την πολυπλοκότητα, τότε σίγουρα δεν θέλουμε να εκτυπώνει δίπλα μας.

Ο Anet A6 είναι ένας από τους πιο γρήγορους και πιο ικανούς 3D Printers στην οικονομική κατηγορία, με αποτελέσματα που βρίσκουμε σε πολύ ακριβότερους εκτυπωτές.

Βρείτε εδώ τον Anet A6

Προσκαλέστε και του φίλους σας να ψωνίσουν από το TomTop και κερδίστε έξτρα έκπτωση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.