Οι συσκευές της Motorola έχουν γίνει σαν τα Nexus, αφού τρέχουν Vanilla Android και παίρνουν πρώτα τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού της Google. Ένας χρήστης Moto G κατάφερε να περάσει στην συσκευή του Android L και κατέγραψε βίντεο διάρκειας 6 λεπτών από το λειτουργικό.

moto g android l

Η μεγαλύτερη αναβάθμιση από το Android 4.0 ICS, είναι το γραφικό περιβάλλον που φέρει το πολυσυζητημένο Material Design. Το βλέπουμε στον Dialer, στο Hangouts, στο Gmail και στο  Ημερολόγιο. Αλλαγές έχουμε και στην μπάρα ειδοποιήσεων.

Το βίντεο ξεκινάει από το Boot animation, οπότε μόλις το δείτε πηγαίνετε απευθείας στο 2ο λεπτό, γιατί το optimization των εφαρμογών κρατάει αρκετά. Η πλοήγηση στην συσκευή είναι ταχύτατη και πραγματικά δεν είδαμε ίχνος lag. Μην ξεχνάτε πως δεν είναι ακόμα η τελική έκδοση του λειτουργικού. Στο 5:40 μπορείτε να δείτε την νέα οθόνη κλειδώματος με τις ειδοποιήσεις.

Το βίντεο είναι στα ισπανικά, από Μεξικανό προγραμματιστή και η ποιότητα του είναι χαμηλή. Είναι όμως αρκετή για να καταλάβουμε πως το Android L πετάει στον Snapdragon 400!

Δείτε το βίντεο και πείτε μας την γνώμη σας! Πως σας φαίνεται το Android L;


Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.