Η Google ανακοίνωσε σήμερα πως μια νέα αναβάθμιση έρχεται μέσα στις επόμενες βδομάδες για τα Android Wear,  που φέρνει νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

pujie_interactive_watch_face_google_play_closeup

Πρώτα από όλα έχουμε, νέα διαδραστικά watch faces και όπως υποδηλώνει το όνομα το όνομα τους, θα προσφέρουν διαδραστικές οθόνες στο smartwatch με περισσότερους τρόπους για να αλληλεπιδράσουμε με αυτό. Έτσι, με ένα άγγιγμα στο Android Wear θα μπορούμε να αλλάξουμε το σχεδιασμό του, να αποκαλύψουμε περισσότερες πληροφορίες, ή να ανοίξουμε μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Για παράδειγμα, ένα watch face που δείχνει την θερμοκρασία εκτός από τη τρέχουσα, εάν πατήσουμε πάνω της θα μπορεί να εμφανίζει μια πιο λεπτομερής πρόβλεψη για το καιρό.

nexus2cee_image00_thumb

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν μόνο τρία διαδραστικά watch faces διαθέσιμα: το Bits, το Together και το Under Armour. Το Bits επιτρέπει να επιλέξουμε πληροφορίες που θέλουμε να βλέπουμε στην οθόνη εκτός από την ώρα, όπως αναπάντητες κλήσης, νέα email, τον καιρό, την κατάσταση της μπαταρίας, μετοχές, τις επερχόμενες συναντήσεις μας και άλλα.

nexus2cee_BITS_thumb

Το Together είναι ένα πολύ ενδιαφέρον watch face που μεταμορφώνει ολόκληρη την οθόνη “σε ένα χώρο για επικοινωνία”, καθώς επιτρέπει να συνδέσουμε το ρολόι μας με κάποιο άλλο και να μοιραστούμε φωτογραφίες, Emojis, ή δραστηριότητες.

nexus2cee_TogetherWatchFace_thumb

Τέλος, το Under Armour είναι για χρήστες που ελέγχουν τακτικά στατιστικά για finess και τους αρέσει η γυμναστική.

nexus2cee_UnderArmour_thumbΆλλο ένα χαρακτηριστικό που έρχεται στο Android Wear είναι το Google Translate, το οποίο θα είναι ενσωματωμένο μέσα στην αναβάθμιση και όχι σαν ξεχωριστή εφαρμογή. Το Google Translate θα λειτουργεί στο smartwatch ακόμη και αν δεν έχουμε το αντίστοιχο app εγκατεστημένο στο κινητό μας.

Για να το χρησιμοποιήσουμε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μιλήσουμε στο ρολόι μας και αυτό θα μεταφραστεί άμεσα σε μία από τις 44 γλώσσες που υποστηρίζονται. Το μεταφρασμένο κείμενο μπορούμε να το στείλουμε σε έναν φίλο με ένα τίναγμα του καρπού μας και όταν αυτός απαντήσει στη γλώσσα του, εμείς τινάζουμε τον καρπό μας προς τα πίσω για να δούμε τι μας είπε. Η μετάφραση γίνεται αυτόματα και αναγνωρίζει ποια γλώσσα μιλάμε. Για μετάφραση γραπτών λέξεων, το Google Translate λειτουργεί με 90 γλώσσες αυτή τη στιγμή.

Πηγή | Via (1, 2)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.