Η εταιρεία ερευνών Canalys, πραγματοποίησε μια έρευνα σχετικά με τις πωλήσεις των Android Wear συσκευών. Έτσι λοιπόν, μας αποκάλυψε πως η πλατφόρμα της Google δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο ορισμένοι θα περιμέναμε, καθώς μόνο 720.000 περίπου Android Wear συσκευές πωλήθηκαν. Φυσικά, το 2014 ήταν η πρώτη χρονιά ύπαρξης της εν λόγου πλατφόρμας, αλλά με τα 6 διαφορετικά smartwatches που κυκλοφόρησαν, ο αριθμός των πωλήσεων είναι αρκετά μικρός.

motorola moto 360 (1)

Η Canalys, αναφέρει πως το smartwatch με τις περισσότερες πωλήσεις ήταν το Moto 360, το οποίο ήταν και αρκετά δύσκολο να βρεις λόγο της περιορισμένης διαθεσιμότητας. Ένα ακόμη Android Wear smartwatch που ήταν σχετικά επιτυχημένο, είναι το G Watch R της LG, το οποίο τα πήγε σημαντικά καλύτερα από το πρώτο LG G Watch. Όσο για τη Samsung, η Canalys λέει πως εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης στην αγορά των smartwatch, αλλά σε αυτά με την πλατφόρμα Tizen.

Μέσα στο 2014, έγιναν συνολικά 4.6 εκατομμύρια πωλήσεις έξυπνων wearable ανεξαρτήτου πλατφόρμας. Μέσα σε αυτά είναι το δημοφιλές Pebble και πολλά οικονομικά smart bands, όπως το MiBand της Xiaomi. Τέλος η Canalys, λέει πως με την κυκλοφορία του Apple Watch τον Απρίλιο, η αγορά των wereables θα αυξηθεί δραματικά.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.