Είναι σίγουρο πλέον πως το Android L είναι πολύ κοντά, τόσο που πιθανότατα να το δούμε και αύριο. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο Giovanni Calabrese, που είναι και ο σχεδιαστής των αγαλμάτων του Android, που κοσμούν το GooglePlex.

14 - 1

Σήμερα μας δείχνει μια φωτογραφία, στην οποία μας δείχνει το σημείο που θα τοποθετηθεί το άγαλμα του Android L, και τους εργάτες που δουλεύουν για την εγκατάστασή του.

Η τοποθέτηση του αγάλματος δεν σημαίνει πως θα δούμε και την ανακοίνωση μέσα στην εβδομάδα, αλλά έχει τις πιθανότητες με το μέρος του. Σχετικά με το όνομα της επερχόμενης έκδοσης, ο Giovanni μιλάει συνέχεια για γλυκόριζα στο προφίλ του (Likorice), αλλά ίσως μας τρολλάρει, καθώς είναι δύσκολο να έχει πάρε άδεια από την Google για να αποκαλύψει το όνομα έτσι. Πάντως ένα ποστ του διεγράφη από το General Android Collectible Talk, πράγμα που είναι ύποπτο.

android collectibles

Το σίγουρο είναι πως οι εργασίες για την εγκατάσταση του αγάλματος έχουν ξεκινήσει σύμφωνα με τις φωτογραφίες του Giovanni, πράγμα που σημαίνει πως θα μάθουμε το όνομα της επόμενης έκδοσης του Android, πολύ σύντομα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.