Η Google μόλις δημοσίευσε τα μηνιαία στατιστικά των εκδόσεων του Android για τον μήνα Οκτώβριο, με το Lollipop να έχει αυξηθεί κατά 2,1% σε σύγκριση με το προηγούμενο μήνα και το Marshmallow να κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Τα νέα ποσοστά δείχνουν ότι το Marshmallow τρέχει στο 0,3% των Android συσκευών και το Lollipop στο 25,6%. Το KitKat έχασε και πάλι λίγο από το ποσοστό του και τώρα βρίσκεται στο 37,8% των συσκευών από το 38,9% που ήταν τον Σεπτέμβριο, όπως επίσης και το Jelly Bean που τώρα είναι στο 29% από το 30,2%.

android-stats-october2015-marshmallow

Όσο για τα υπόλοιπα, το Ice Cream Sandwich τρέχει στο 3,3%, μια μικρή πτώση από το προηγούμενο 3.4%. Το Gingerbread και το Froyo έμειναν σταθερά στο 3,8% και στο 0,2%, αντίστοιχα. Είναι πολύ θετικό να βλέπουμε την υιοθέτηση του Android Lollipop να συνεχίζεται να αυξάνεται και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε που θα φτάσει και το Marshmallow μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.