Σε μια πρωτοφανής κίνηση για την Google, το Android P μόλις έγινε διαθέσιμο σε Beta για 11 διαφορετικές συσκευές. Οι εγγραφές για συμμετοχή στο πρόγραμμα Android P Beta ξεκίνησαν σχετικά πρόσφατα, αλλά περιοριζόντουσαν μόνο για τους κατόχους Pixels συσκευών. Η Google από σήμερα προσφέρει την δοκιμαστική έκδοση και σε συσκευές από άλλους κατασκευαστές.

Η λίστα των τηλεφώνων που υποστηρίζονται είναι η εξής: Google Pixel / XL, Google Pixel 2 / XL, OnePlus 6, Essential PH-1, Xiaomi Mi Mix 2S, Sony Xperia XZ2, Nokia 7 Plus, Oppo R15 Pro και Vivo X21 / UD. Ορισμένοι από τους κατασκευαστές έχουν ήδη φτιάξει σχετικές σελίδες για να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους χρήστες:

Φυσικά, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι σε αυτήν την είδηση είναι ότι μπορούμε να δούμε πλέον Android smartphones να αναβαθμίζονται τόσο άμεσα στην νέα έκδοση του Android! Παρά τις προσπάθειες της OnePlus ή της Essential που κυκλοφορούν στην αγορά συσκευές με stock Android, όλα τα χρόνια ήθελαν αρκετούς μήνες για να διαθέσουν μια νέα ενημέρωση. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τον χρόνο που ήθελε η Xiaomi και άλλοι κατασκευαστές με τα custom UI στις συσκευές τους. Ο λόγος που αυτήν την φορά είδαμε μια τόσο γρήγορη πρόσβαση στην επόμενη έκδοση, είναι χάρη στο Project Treble.

Όλοι οι χρήστες με τις παραπάνω συσκευές μπορούν να εγγραφούν στην σχετική σελίδα της Google για να λάβουν την δοκιμαστική έκδοση. Φυσικά, έχετε κατά νου ότι κάποια πράγματα ίσως να μην λειτουργούν σωστά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.