Η Google πριν 2 μήνες στο Google I/O ανακοίνωσε το Android One. Ένα πρόγραμμα προώθησης φθηνών Android συσκευών σε αναπτυσσόμενες χώρες. Δυστυχώς από τότε η Google δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες. Σύμφωνα με το The Economic Times όμως η πρώτη Android One συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ινδία την επόμενη εβδομάδα.

Android One (1)

Οι πληροφορίες που έχουμε για αυτήν την συσκευή είναι η συμβατότητα του για 2 κάρτες SIM, μια 5mp κάμερα και μια μπαταρία 1700mAh. Η οθόνη του θα είναι τουλάχιστον 4 ίντσες και για επεξεργαστή θα έχει έναν τετραπύρηνο με 1GB Ram, θα υπάρχει επίσης δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού του χώρου. Οι Ινδοί κατασκευαστές Karbonn, Micromax και Spice, θα ξεκινήσουν την παραγωγή Android One συσκευών και οι τιμές θα κυμαίνονται ανάμεσα στα €90 με €125.

Android One (3)

Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια έχοντας στο μυαλό μας ότι είναι συσκευές υψηλών επιδόσεων, σε πολύ χαμηλό κόστος. Είναι ενδιαφέρον επίσης ότι τα Android One smartphones θα πάρουν την αναβάθμιση σε Android L μέσα στον Οκτώβριο. Αυτό σημαίνει ότι περίπου την ίδια περίοδο θα δούμε την πολυπόθητη αναβάθμιση και σε άλλες Android συσκευές!

Η Google σκοπεύει να δώσει αρκετά χρήματα για την προώθηση του Android One στην Ινδία. Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια και αξίζει να δούμε τα αποτελέσματα της. Για ο,τι νέο θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.