Όπως ίσως γνωρίζετε καλά, το Android O βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης, με 4 Developer Preview εκδόσεις να έχουν ήδη βγει για δοκιμές. Ωστόσο, μια επίσημη ημερομηνία κατά την οποία θα είναι διαθέσιμη η τελική ενημέρωση εξακολουθεί να είναι ένα μυστήριο, όπως συνήθως.

Ο τεχνικός David Ruddock φαίνεται να είναι πεπεισμένος ότι η επίσημη ενημέρωση πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα σε μια εβδομάδα. Τον ισχυρισμό αυτόν τον ανέφερε για πρώτη φορά στις αρχές Ιουνίου, αναφέροντας μια πηγή που θεωρεί ότι είναι αξιόπιστη. Χθες, ο ίδιος σε ένα νέο tweet για το θέμα, έγραψε ότι η τελική έκδοση του Android O θα φτάσει σε συσκευές Pixel μέσα σε μια εβδομάδα. Όσο για το τι αντιπροσωπεύει το Ο… κανείς δεν ξέρει ακόμα!

Σημειώνουμε ότι ακόμη και αν οι πληροφορίες του κ. Ruddock είναι σωστές, ορισμένες αλλαγές της τελευταίας στιγμής ενδέχεται να αναγκάσουν την Google να καθυστερήσει την ενημέρωση. Τα προβλήματα και οι νέες ιδέες που εμφανίζονται την τελευταία στιγμή είναι ίσως ένας καλός λόγος για τον οποίο η Google δεν επιθυμεί να ανακοινώσει τους χρόνους ενημέρωσης – αυτό γίνεται όταν ολοκληρωθεί.

Το χρονικό πλαίσιο φαίνεται σωστό, ωστόσο – το Android 7.0 Nougat προωθήθηκε στις συσκευές Nexus στις 22 Αυγούστου του περασμένου έτους, οπότε αυτό το μήνα είναι η κατάλληλη στιγμή για την επόμενη μεγάλη έκδοση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.