Υπήρξε μια εποχή που τα Android Easter eggs ήταν ένα απλό animation κρυμμένο μέσα στις Ρυθμίσεις. Μετά το Lollipop όμως, η Google έδωσε μια καινούρια μορφή σε αυτά, αφού είδαμε για πρώτη φορά ένα πραγματικό παιχνίδι κρυμμένο στις Ρυθμίσεις, έναν κλώνο του Flappy Bird. Το ίδιο έγινε στη συνέχεια και με το Android Marshmallow, όπου η Google κράτησε το ίδιο παιχνίδι αλλά με αρκετές βελτιώσεις.

android-nougat-easter-eggs

Με το Android Nougat, η Google αποφάσισε να πάει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα. Αυτή τη φορά, η πηγή έμπνευσης έρχεται από την Ιαπωνία και ονομάζεται Neko Atsume.

Μόλις ενεργοποιήσετε το παιχνίδι, πατώντας αρκετές φορές πάνω στον αριθμό έκδοσης του Android, θα εμφανιστεί μια νέα ειδοποίηση. Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε διάφορα είδη τροφίμων που νομίζετε ότι θα αρέσουν στις γάτες. Όταν έρχεται μια γάτα, μπορείτε να επιλέξετε πως θα την ονομάσετε και να την προσθέσετε στη συλλογή σας.

Αυτό φαίνεται πολύ πιο περίτεχνο από ό,τι έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από ένα Android Easter egg. Αν η Google συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό, μπορούμε πιθανώς να περιμένουμε ένα πλήρες RPG παιχνίδι με πλοκή και χαρακτήρα μέσα στις επόμενες εκδόσεις.

Αν πάντως έχει χιούμορ η Google, στη επόμενη έκδοση θα πρέπει να δούμε έναν κλώνο του Pokemon Go. 😛

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ