Η πιθανότητα να δοκιμάσει κανείς το Android N σε μορφή developer preview σε συσκευή εκτός Nexus έμοιαζε αρκετά μακρινή μόλις πριν λίγους μήνες. Έως και το 2014, πολλές εκδόσεις για developers δεν ήταν καν διαθέσιμες για πολλά Nexus.

Android N Developer Preview

Φέτος όμως, το πρώτο preview του Android N «δημοσιεύθηκε» αρκετά νωρίς, κάτι που σίγουρα έκανε εντύπωση. Το πιο πιθανό ήταν η Google να ήθελε περισσότερο χρόνο για development, ίσως και οι OEMs να εκμεταλλεύονταν την ευκαιρία για πιο γρήγορα updates.

Τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν όμως λιγάκι, μετά την αποκάλυψη μιας γραμμής κώδικα μέσα στο preview του Android N, όπου φαίνεται πως η Google σκοπεύει να προσθέσει και μη-nexus συσκευές στο πρόγραμμα των Developer Preview εκδόσεων.

Android N Developer Preview 2

Θα είναι μάλλον αρκετά απίθανο να δούμε μια preview του Android N σε stock μορφή να «τρέχει» πάνω σε τηλέφωνα που έχουν αλλάξει ριζικά την εμφάνιση και χρηστικότητα του Android, όπως αυτά από τις Samsung, LG, Huawei και HTC. Δε μοιάζει άλλωστε και πολύ πιθανό ένα Galaxy S7 Edge να τρέξει «καθαρό» Android N.

Ωστόσο αυτό θα μπορούσε εύκολα να γίνει για συσκευές που είναι πιο κοντά στο stock Android όπως αυτές από τη Motorola-Lenovo.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.