Ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι εμφανίζονται οι Έλληνες χρήστες της εφαρμογής Android Messeges. Αυτό διαπιστώσαμε κατά την σύντομη περιήγησή μας στο Google Play και πιο συγκεκριμένα στις αξιολογήσεις της εφαρμογής στο γνωστό κατάστημα. Ας παρακολουθήσουμε μερικά σχετικά σχόλια:

Η προηγούμενη έκδοση ήταν πολύ καλύτερη γι’αυτό είχα βάλει 5 αστέρια. Τώρα βάζω 3 αστέρια γιατί έχει πολλές ελλείψεις. Ενώ βάζω ήχο κλήσης, μου δείχνει ότι είναι στο αθόρυβο. Δεν έχει επιλογή για αλλαγή χρώματος στις συνομιλίες και γενικά οι επιλογές του είναι πολύ λίγες.

Δεν έχει καλές ρυθμίσεις. Και πάνω δεν γράφει το μήνυμα ελληνικά. Το προηγούμενο είχε καλύτερα χρώματα. Και θα έπρεπε εάν ήθελες να επιστρέψεις στην προηγούμενη έκδοση.

Η δυνατότητα διαγραφής πολλαπλών μηνυμάτων πρέπει να προστεθεί, δε νοείται να θες να διαγράψεις 10 μηνύματα και να πρέπει να τα επιλέγεις 1- 1 για να τα διαγράψεις.

Δεν μπορώ να διαγράψω πολλά μνμ από την ίδια συζήτηση μαζί

Κάποιοι χρήστες δηλαδή ενοχλούνται από το γεγονός ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για αλλαγής χρώματος στις συνομιλίες. Παλαιότερα μπορούσες να επιλέξεις συγκεκριμένο χρώμα για συγκεκριμένα άτομα. Υπάρχουν βέβαια ορισμένα ακόμα, αλλά φαίνεται ότι δημιουργούνται τυχαία και μπαίνουν στη θέση της εικόνας της επαφής που λείπει. Σε κάθε περίπτωση, οι χρωματικές επιλογές λείπουν και ο κόσμος επικρίνει την Google για αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.