Το φετινό Google I/O 2015 ξεκίνησε και η Google μόλις ανακοίνωσε το Now On Tap, μια ενημέρωση για το ενσωματωμένο Google Now του Android M, που φέρνει πληροφορίες συναφείς με αυτό που ψάχνετε, την στιγμή που τις χρειάζεστε. Το κύριο χαρακτηριστικό του Now On Tap είναι να εμφανίζει πληροφορίες, σε οποιαδήποτε εφαρμογή είστε, χωρίς πλέον να πρέπει να βγείτε από αυτό που κάνετε, όπως για παράδειγμα όταν ακούτε μουσική ή γράφεται ένα μήνυμα στους φίλους σας, για να βρείτε γρήγορα κάποιες πληροφορίες.

Google-IO-2015-now-on-tap-840x473

Με το Now On Tap ως κομμάτι του Android Μ, θα είστε σε θέση να ζητήσετε από το Google για βοήθεια, οτιδήποτε κι αν κάνετε, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο τηλέφωνό σας. Ένα παράδειγμα είναι όταν λαμβάνετε ένα email από ένα φίλο, για να δείτε την νέα ταινία Tomorrowland. Εσείς απλά πατάτε παρατεταμένο το κουμπί που ανοίγει το Google Now, χωρίς να φύγετε από την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε και θα μπορείτε άμεσα να δείτε αξιολογήσεις, να παρακολουθήσετε ένα trailer της ταινίας αυτής ή ακόμα και να αγοράσετε εισιτήρια, ενώ παράλληλα έχετε το Gmail ανοιχτό.

Now-on-Tap-mocks-1

Το Android Μ θα επιτρέψει επίσης, να ανοίξετε το Google Now χρησιμοποιώντας την φωνητική εντολή “Ok Google” από οποιαδήποτε οθόνη και από κάθε εφαρμογή στο smartphone σας. Το Google Now θα διαβάζει την εφαρμογή οπότε αν ακούτε ένα συγκρότημα στο Spotify, μπορείτε να πείτε απλά να πείτε “Ok Google, ποίος είναι ο τραγουδιστής” και αυτό θα αναγνωρίσει το περιεχόμενο της αναζήτησης.

nowontap.0

Το Google Now On Tap θα κυκλοφορήσει με το Android Μ αργότερα αυτό το έτος.

Δείτε τις υπόλοιπες ανακοινώσεις από το Google I/O

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.