Ακολουθώντας την Developer Preview 2 του Android M, η Google έπρεπε να κυκλοφορήσει την Developer Preview 3 για τις επιλεγμένες Nexus συσκευές. Ωστόσο, μαθαίνουμε τώρα από ένα υπάλληλο της Google ότι θα καθυστερήσει η κυκλοφορία της. Την πληροφορία αυτήν την μοιράστηκε στην κοινότητα του Android M Developer Preview στο Google+.

android-m-nexus-6

Ο λόγος για την καθυστέρηση είναι ότι η Google θέλει η Developer Preview 3 του Android M να είναι “μια σχεδόν τελική έκδοση” και χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να εργαστεί σε αυτό. Με άλλα λόγια, η νέα Developer Preview κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμη μέσα στον μήνα, αλλά, προς το παρόν, η Google δεν έχει ακριβή ημερομηνία για να την μοιραστεί μαζί μας.

Το αρχικό σχέδιο ήταν να κυκλοφορεί ένα build ανά μήνα μέχρι την τελική έκδοση. Έτσι λοιπόν, ήταν προγραμματισμένο καθεμία Developer Preview έκδοση να γίνει διαθέσιμη στο τέλος του Μαΐου, του Ιουνίου και του Ιούλιο, με την τελική έκδοση να κυκλοφορεί μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2015. Στην πραγματικότητα όμως η δεύτερη Developer Preview δεν είχε έρθει μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου ενώ ήταν να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουνίου. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως το ίδιο θα γίνει και με την Developer Preview 3, που κανονικά θα έπρεπε να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροGalaxy S6 edge+ και Galaxy Note 5: Διέρρευσαν τα πρώτα επίσημα press renders
Επόμενο άρθροΗ Capcom ετοιμάζει remake του Resident Evil 2
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ