Ακολουθώντας την Developer Preview 2 του Android M, η Google έπρεπε να κυκλοφορήσει την Developer Preview 3 για τις επιλεγμένες Nexus συσκευές. Ωστόσο, μαθαίνουμε τώρα από ένα υπάλληλο της Google ότι θα καθυστερήσει η κυκλοφορία της. Την πληροφορία αυτήν την μοιράστηκε στην κοινότητα του Android M Developer Preview στο Google+.

android-m-nexus-6

Ο λόγος για την καθυστέρηση είναι ότι η Google θέλει η Developer Preview 3 του Android M να είναι “μια σχεδόν τελική έκδοση” και χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να εργαστεί σε αυτό. Με άλλα λόγια, η νέα Developer Preview κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμη μέσα στον μήνα, αλλά, προς το παρόν, η Google δεν έχει ακριβή ημερομηνία για να την μοιραστεί μαζί μας.

Το αρχικό σχέδιο ήταν να κυκλοφορεί ένα build ανά μήνα μέχρι την τελική έκδοση. Έτσι λοιπόν, ήταν προγραμματισμένο καθεμία Developer Preview έκδοση να γίνει διαθέσιμη στο τέλος του Μαΐου, του Ιουνίου και του Ιούλιο, με την τελική έκδοση να κυκλοφορεί μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2015. Στην πραγματικότητα όμως η δεύτερη Developer Preview δεν είχε έρθει μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου ενώ ήταν να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουνίου. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως το ίδιο θα γίνει και με την Developer Preview 3, που κανονικά θα έπρεπε να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.