Η Google έκανε διαθέσιμη πριν λίγες ώρες την Developer Preview 2 του Android M, την οποία μπορούμε να κατεβάσουμε για τα Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 και Nexus Player. Σύμφωνα με την εταιρεία, “η αναβάθμιση περιλαμβάνει μια σειρά από βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων σε όλο το σύστημα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τα θέματα που αναφέρθηκαν από τους προγραμματιστές μέσω του εξωτερικού issue tracker”.

android-m-nexus-6

Η πρώτη Developer Preview του Android Μ κυκλοφόρησε από την Google στα τέλη του Μαΐου, μετά την επίσημη παρουσίαση της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού. Τότε, η Google είχε υποσχεθεί ότι η M Developer Preview θα λαμβάνει μερικές ενημερώσεις μέχρι το λειτουργικό να γίνει αρκετά σταθερό, ώστε να φτάσει χωρίς προβλήματα στο ευρύ κοινό.

Αν έχετε ήδη την πρώτη Preview του Android Μ περασμένη στο Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 ή το Nexus Player σας, μπορείτε να ενημερώσετε την συσκευής στην Preview 2 μέσω OTA, διαφορετικά μπορείτε να κατεβάσετε το κατάλληλο image από ΕΔΩ και να το περάσετε χειροκίνητα στην συσκευή σας.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Thn evala se nexus 6 enw forousa thn prwth preview kai me kolise olos o launcher kai me petouse sunexeia eksw kai mou evgaze to munhma anafora… Anafora… sth Google Kalutera meinete stin 1h preview alliws etoimastite gia factory reset.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ