Ο Chrome στο Android δεν είναι τόσο smooth όπως είναι στο iOS. Οι ίδιοι οι μηχανικοί της Google το παραδέχονται και με το Android 14 θα βάλουν οριστικά τέλος σε αυτή τη διαφοροποίηση. Ο λόγος, για ένα νέο API που θα δώσει τη δυνατότητα στον Chrome, όπως και σε άλλα apps να διαχειριστούν το touch imput sampling rate πολύ καλύτερα.

Το πρόβλημα γίνεται περισσότερο προφανές με τις 90Hz και άνω οθόνες των smartphones, ωστόσο θα λυθεί πλήρως με τη μετάβαση σε έναν διαφορετικό αλγόριθμο touch input sampling με την όλη εμπειρία να είναι σημαντικά πιο smooth.

Αν και το Android 14 θα αργήσει ακόμη να έρθει στις συσκευές μας θα δώσει λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα της εμπειρίας όλων των χρηστών, ενώ αναμένεται να το υποστηρίξουν και άλλοι browsers το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.