Τον Ιανουάριο είδαμε μερικούς χρήστες του Galaxy Note 8 να παίρνουν αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo. Το γεγονός αυτό ήταν ιδιαίτερα περίεργο, καθώς το Oreo Beta του Galaxy S8 και S8+ ήταν ακόμα σε βαρύ development, ενώ η Samsung δεν είχε ανακοινώσει κάτι για το Galaxy note 8. Οι τυχεροί χρήστες που πήραν την αναβάθμιση ήταν ένα μικρό group ατόμων που επέλεξε η Samsung για να δοκιμάσει την έκδοση του λειτουργικού.

Τώρα, ένας ακόμα χρήστης μας δίνει screenshots από τα χαρακτηριστικά που έρχονται στο Samsung Experience, που πατάει πάνω στο Android 8.0 Oreo. Η αναβάθμιση δεν φέρνει μεγάλες αλλαγές, όμως έχει μικρά και ενδιαφέροντα πράγματα για να δούμε, ενώ αρκετές παραμετροποιήσεις θα βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης.

Στα screenshots μπορούμε να δούμε το νέο πληκτρολόγιο που ενσωματώνει stickers και αναζήτηση GIF. Η έξτρα μπάρα με αυτές τις λειτουργίες μπορεί να απενεργοποιηθεί αν δεν σας αρέσει.

Αλλαγές έχουμε και στην λειτουργία υψηλής αντίθεσης του πληκτρολογίου, που πλέον μπορεί να παραμετροποιηθεί, μέσα από τέσσερις νέες επιλογές και στυλ. Επίσης υπάρχουν πλέον και παραμετροποιήσεις στα μενού μέσω του Color Lens.

Αλλαγές έχουμε και στο μενού του Samsung Cloud, που πλέον έχει πληροφορίες για το τι πιάνει χώρο πιο φανερά με νέες πολύχρωμες μπάρες και έναν αριθμό από κάρτες, που δίνουν λεπτομερείς πληροφορίες για την χρήση του χώρου. Επίσης μας επιτρέπει να βάλουμε συντόμευση για το Samsung Cloud  στην home screen. Έτσι το Samsung Cloud έρχεται πιο κοντά στο iCloud.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε επίσημες πληροφορίες για το πότε θα έρθει η αναβάθμιση στο κοινό, όμως πιθανότατα δεν θα αργήσει τόσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.