Η μέρα που όλοι περιμέναμε επιτέλους έφτασε! Η Google ξεκινάει από σήμερα την επίσημη διάθεση του καινούριου Android 7.0 Nougat, αρχίζοντας όπως ήταν αναμενόμενο με όλες τις υποστηριζόμενες Nexus συσκευές της.

android-nougat

Πιο συγκεκριμένα, τα Huawei Nexus 6P, LG Nexus 5Χ, Motorola Nexus 6, HTC Nexus 9, Asus Nexus Player, Google Pixel C, αλλά και το General Mobile 4G θα πάρουν την νέα αναβάθμιση του λειτουργικού. Το Nexus 5 του 2013 δυστυχώς δεν είναι μέσα σε αυτές.

Η απελευθέρωση έρχεται ένα μήνα μετά την τελική έκδοση της Developer Preview του Android 7.0 Nougat. Δεδομένου ότι η εταιρεία ακολουθεί άλλο δρόμο φέτος, αυτήν την φορά δεν παρουσιάστηκαν παράλληλα με την κυκλοφορία της νέας έκδοσης και νέες Nexus συσκευές.

Όπως συμβαίνει συνήθως με τις ενημερώσεις του Android, η κυκλοφορία του Android 7.0 θα χρειαστεί κάποιες εβδομάδες για να ολοκληρωθεί, οπότε μην πανικοβληθείτε αν το Nexus σας δεν έχει εμφανίσει ακόμα μια ειδοποίηση ενημέρωσης. Οι συσκευές που τρέχουν αυτή τη στιγμή την Developer Preview θα ενημερωθούν επίσης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε από την επίσημη ιστοσελίδα του Android 7.0 Nougat που έγινε διαθέσιμη πριν από λίγη ώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ