Μια beta έκδοση του Android 5.0 Lollipop, για το Samsung Galaxy S4 Google Play Edition , έκανε την εμφάνισή της σε μια πληθώρα από screenshots. Επίσης είδαμε screenshots από το Galaxy Note 4 να τρέχει Lollipop, από το SamMobile και συγκεκριμένα από τον ιδρυτή του, D. Dorresteijn.

note 4 lollipop

Το Galaxy S4 GPE τρέχει μια beta, αλλά σταθερή έκδοση του Lollipop, πράγμα που σημαίνει πως είναι πολύ κοντά στην τελική μορφή του, ώστε να ξεκινήσει η αποστολή στους κατόχους της συσκευής. Αφού μιλάμε για stock Android συσκευή, το γραφικό περιβάλλον είναι καθαρόαιμο με Material Design.

Νέα έχουμε και για τους κατόχους του Galaxy Note 3 που από ότι φαίνεται είναι πολύ κοντά στην αναβάθμιση σε Lollipop. Μάλιστα είδαμε πρόσφατα βίντεο που έδειχνε την συσκευή να τρέχει τη νέα έκδοση του λειτουργικού. Το ίδιο ισχύει και για το Galaxy S5 που θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 πριν το τέλος του 2014.

Δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες που θα γίνουν οι αναβαθμίσεις, αλλά το σίγουρο είναι πως θα είναι αρκετά σύντομα.

Πηγή (1) , (2) | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.