Η Google ανακοίνωσε προχθές το Android 5.0 Lollipop και επιβεβαίωσε πως η αναβάθμιση των Nexus συσκευών θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, για όλα τα Nexus από το Nexus 4 και μετά, όπως επίσης και για τις Google Play Edition συσκευές. Τώρα έρχονται πληροφορίες σχετικά με το πότε θα ξεκινήσουν οι αναβαθμίσεις και ποιες συσκευές θα τις λάβουν πρώτες.

android-lollipop_teaser-01

Πρώτα θα αναβαθμιστούν τα Wi-Fi Tablets της Google στο Android 5.0, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη. Αυτό σημαίνει πως πρώτα θα αναβαθμιστούν τα Nexus 7 και Nexus 10, που δεν έχουν κεραία Wi-Fi, κάτι που είναι λογικό γιατί απαιτεί λιγότερη παραμετροποίηση. Σύμφωνα με την πηγή του Android Police, οι αναβαθμίσεις θα ξεκινήσουν στις 3 Νοεμβρίου, που είναι και η ημερομηνία που θα δούμε το Nexus 9 στην αγορά, για όσους έχουν κάνει προπαραγγελία.

Τα Nexus 4 και Nexus 5 θα λάβουν την αναβάθμιση μέσα στον Νοέμβριο, με τα GPE να ακολουθούν. Όπως και αν έχει, τα System Images του Android 5.0 Lollipop, αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε λογικά θα δούμε και τις πρώτες ROMs να εμφανίζονται!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.